Bedrijfssector

Retail
E-commerce
Dienstverlening

Bedrijfsgrootte

2-10 medewerkers


Visavi

Visavi, een toonaangevende aanbieder van lesmethoden en examens voor opleidingen tot kapper en schoonheidsspecialist, streeft naar een toekomstbestendige oplossing voor hun applicatielandschap. Daarom hebben ze de expertise ingeroepen van een gespecialiseerd adviesbureau. Na een zorgvuldige analyse is de keuze gevallen op Odoo als IT-leverancier en erp|open als implementatiepartner.

/web/image/1913-a54a99c5/Visavi.svg

Strategische match

Onze missie bij erp|open is het helpen creëren van de ideale situatie waarin aan alle behoeften en wensen van medewerkers en klanten wordt voldaan. Wij zijn ervan overtuigd dat Odoo de perfecte oplossing is voor Visavi, met zijn toekomstbestendige en schaalbare platform, gebruiksvriendelijkheid voor zowel medewerkers als klanten, mogelijkheden voor assessoren en scholen om in te loggen in een 'mijn-omgeving', voorraad- en productmanagement, een integraal systeem en een eenvoudige koppeling met andere applicaties, CRM, klantbeheer en taakmanagement.


Missie in actie

Wij staan klaar om Visavi te ondersteunen bij de implementatie van dit nieuwe applicatieplatform en zijn er van overtuigd dat dit hen zal helpen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. Wij zijn enthousiast om samen te werken en Visavi's toekomst veilig te stellen met onze expertise.

Visavi maakt o.a. gebruik van de volgende apps:

Verzending

Odoo app Verzending icoon

Verkoop

Odoo app verkoop icoon

Facturatie

Odoo app facturatie icoon

Boekhouding

Odoo app boekhouding icoon

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken er naar uit om je te helpen bij het optimaliseren van jouw interne organisatie en de implementatie van een toekomstbestendige bedrijfsstrategie.

Naar contactpagina