Odoo accounting apps

Boekhouding software voor financiële experts

  Centraliseer de boekhouding van jouw organisatie eenvoudig in Odoo Accounting en Odoo Facturatie. Beheer al jouw inkomende en uitgaande geldstromen nu vanuit een app die perfect integreert met andere apps zoals Timesheet of E-commerce. Zo kun je zonder zorgen de financiële administratie van jouw bedrijf beheren. Onze specialisten hebben tientallen financiële administraties ingericht en weten precies hoe dat het meest efficiënt gedaan moet worden. Zo geven we ook  trainingen  in financiële modules zodat je na de implementatie van Odoo direct aan de slag kunt met je nieuwe boekhouding programma's.

Vraag een offerte aan 

klantlogo formfutura

“De hele flow van verkoop naar inkoop en financiële administratie is vanaf nu geautomatiseerd in het Odoo systeem. Waardoor er geen ingewikkelde koppelingen meer worden gemaakt met andere softwaresystemen die apart geüpgraded dienen te worden, in verschillende technieken zijn gebouwd en door verschillende leveranciers worden geleverd."

Odoo Accounting

Het ideale boekhouding programma vind je in Odoo Accounting. De app zorgt ervoor dat jouw bankafschriften automatisch gesynchroniseerd worden. Daarnaast is het heel makkelijk om de boekhouding van jouw bedrijf binnen een module te organiseren. Je kunt eenvoudig professionele facturen ontwerpen, waarbij je in één klik reminders stuurt naar je debiteuren. Automatiseer de accounting en regel al de financiën van jouw organisatie binnen Odoo. 

Creëer professionele facturen

Maak eenvoudig de mooiste facturen. Personaliseer ze en sla ze op als template zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken.

Ontvang sneller betalingen

Ontvang sneller betalingen online en krijg sneller betaald door een automatische opvolgingsmail te sturen aan debiteuren die nog moeten betalen.

Automatiseer je facturen

Maak automatisch facturen aan van leveringen en verkooporders of baseer deze op tijd en materiaal. Automatiseer ook het afletteren.

 
 

Eenvoudig rapporteren

Odoo biedt ook handige rapportagemogelijkheden in de accounting module. Hiermee kun je in één centraal boekhouding programma bijvoorbeeld je winst- en verliesrekening, balans of cash flow snel inzichtelijk hebben door een rapportage te maken binnen Odoo.

We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Voor organisaties die meer uit Odoo data willen halen ondersteunen wij ook in Business Intelligence voor Odoo.

Odoo accounting app

Odoo Facturatie

Naast de Odoo boekhouding software wordt met de Odoo Facturatie app de online facturatie van je organisatie een stuk gemakkelijker gemaakt. Verander in no-time je geaccepteerde offertes in facturen door de ingebouwde automatisering. Gebruik het statusoverzicht om concepten, betaalde en onbetaalde facturen te volgen. Beheer je contracten, maak terugkerende facturen en factureer je urenstaten. In Odoo Facturatie bekijk je ook eenvoudig data om meer inzicht te krijgen in je boekhouding.

Makkelijker factureren

Maak in een handomdraai van een offerte een factuur. En beheer deze in één duidelijk overzicht.

Verzend je facturen sneller

Je verstuurt je professionele facturen snel naar klanten in slechts één muisklik.

Maak automatische PDF facturen

De factuur wordt automatisch als PDF-bestand toegevoegd aan je e-mails. Of print het eenvoudig uit en stuur het op.

 
 
  De financiële Odoo apps integreren perfect met:

Voorraad

Projecten

E-commerce

Timesheet

Opzoek naar een andere app? Er is nog veel meer!

Voor ieder bedrijfsproces heeft Odoo een oplossing. Meer weten over de mogelijkheden? Onze consultants staan klaar om jouw wensen te bespreken.

                Neem contact op!