Odoo apps voor

         financiële experts

         Integratie was nog nooit zo eenvoudig

         Centraliseer de boekhouding van jouw organisatie eenvoudig in Odoo. Beheer al jouw inkomende en uitgaande geldstromen nu vanuit een app die perfect integreert met andere apps zoals Timesheet of E-commerce. Zo kun je zonder zorgen de financiële administratie van jouw berdrijf beheren in Odoo. Onze specialisten hebben tientallen financiële administraties ingericht en weten precies hoe dat het meest efficiënt gedaan moet worden. Zo geven we ook trainingen in financiële modules zodat je na de implementatie van Odoo direct aan de slag kunt.         Odoo Boekhouding

         De module Odoo Boekhouding zorgt ervoor dat jouw bankafschriften automatisch gesynchroniseerd worden. Daarnaast is het heel makkelijk om de boekhouding van jouw bedrijf binnen een module te organiseren. Je kunt eenvoudig professionele facturen ontwerpen, waarbij je in één klik reminders stuurt naar je debiteuren. Automatiseer je boekhouding en regel jouw financiën binnen Odoo.

         Odoo tekst en afbeelding blok

         Creëer professionele
         facturen

         Maak eenvoudig de mooiste facturen. Personaliseer ze en sla ze op als template zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken. 

         Ontvang sneller
         betalingen

         Ontvang je betalingen online en krijg sneller betaald door een automatische opvolgingsmail te sturen aan debiteuren die nog moeten betalen.

         Automatiseer
         je facturen

         Maak automatisch facturen aan van leveringen en verkooporders of baseer deze op tijd en materiaal. Automatiseer ook het afletteren.          
          

         Odoo afbeelding en tekstblok

         Odoo Factureren

         Met de Odoo Facturatie app wordt de online facturatie je een stuk gemakkelijker gemaakt. Verander in no-time je geaccepteerde offertes in facturen door de ingebouwde automatisering. Gebruik het statusoverzicht om concepten, betaalde en onbetaalde facturen te volgen. Beheer je contracten, maak terugkerende facturen en factureer je urenstaten. Bekijk daarnaast data om meer inzicht te krijgen in je facturatie.

         Makkelijker
         factureren

         Maak in een handomdraai van
         een offerte een factuur. En beheer deze
         in één duidelijk overzicht.

         Verzend je
         facturen sneller

         Je verstuurt je professionele
         facturen snel naar klanten in
         slechts één muisklik.

         Automatisch
         versturen 

         De factuur wordt automatisch als 
         PDF-bestand toegevoegd aan je e-mails.
         Of print het eenvoudig uit en stuur het op.

          
          
          

         Op zoek naar een andere app? Er is nog veel meer! 

         Voor ieder bedrijfsproces heeft Odoo een oplossing. Meer weten over de mogelijkheden? Onze consultants staan klaar om jouw wensen te bespreken.