Odoo marketing apps

Zorg voor de juiste boodschap en tracking

Met de juiste modules maak je jouw marketing afdeling compleet. Zorg voor een complete website, verstuur professionele e-mails naar jouw doelgroep en automatiseer je marketingstromen. Met de Odoo marketing apps zorg je ervoor dat je binnen je ERP-systeem vlekkeloos je doelgroep kunt bereiken. Kies voor een eenvoudige front-end website, fantastische e-mail campagnes en workflows zodat je een hoop tijd bespaart.

Direct naar...

Odoo website builder

In de Odoo Website Builder klik je in no-time je eigen website in elkaar. Met de slimme blokkenstructuur hoef je zelf geen code te gebruiken en kun je zonder programmeerkennis aan de slag. Handig! Voeg de benodigde elementen toe aan je website, zoals een blog, evenementen of je klantenportaal. Het is ook mogelijk om je webshop te koppelen aan andere Odoo modules zoals Recruitment, E-commerce en de Live Chat. 

Daarnaast zitten er standaard verschillende betaalproviders in Odoo waar je gebruik van kunt maken. Zoals Mollie - één van de grootste payment service providers van Europa - waar wij een partnerschap mee hebben.

Vergeet code: drag & drop

Versleep de gewenste content direct naar de gewenste plek. Pas grootte, tekst, kleuren en afstanden makkelijk aan zonder code.

Verander bezoekers in klanten

Track bezoekers in en buiten je website, meet je campagnes en track pagina's. Krijg meldingen in je CRM en start en live chat.

Gebruik handige tools

Extra's als SEO, CTA, multi-website en tracking zijn allemaal geïntegreerd. Optimaliseer snel jouw eigen website

 
 

Odoo e-mail marketing

Stuur vanuit Odoo de mooiste e-mails naar de doelgroepen in jouw database. Zorg voor schitterende e-mails met het 'drag & drop' systeem, hiermee vul je de mail moeiteloos met relevante content en links. Stuur je mailings naar de juiste doelgroepen door deze goed te onderscheiden en segmenteren. Haal resultaat uit je campagnes door alle links te tracken en zo te zien welke content en campagnes het beste werken bij jouw aangewezen doelgroep.

Maak fantastische campagnes

Gebruik templates of bouwstenen om geheel zonder code jouw ideale e-mails te ontwerpen. Verrijk je e-mails in no time met content.

Segmenteer je database

Verstuur je e-mails naar de juiste doelgroep in jouw database. Zorg ervoor dat jij je leads en klanten indeelt in de juiste doelgroepen.

Track alle uitgaande links

Voeg een tracking code toe aan de links in je campagnes en verkrijg een volledig overzicht van de campagnes op een speciaal dashboard.

Odoo marketing automation

Het handmatig doorvoeren van processen voor marketing is een tijdrovend karwei. Gelukkig heeft Odoo daar wat op gevonden: Marketing Automation. Je kunt simpelweg niet al je communicatiestromen handmatig blijven aanpassen, met Marketing Automation ga je voor meer efficiëntie. Gebruik marketing workflows om taken blijvend te automatiseren. Stuur bijvoorbeeld automatische opvolgmails of zet vragen via je website automatisch door naar het sales team. Zorg er 24/7 voor dat je klanten gevoed blijven worden met nuttige informatie van jouw bedrijf.

Segmenteer je database

Segmenteer je database met potentiele klanten om de juiste boodschap per klant op het juiste moment te leveren. Richt hier geavanceerde marketing workflows in en voed je klanten 24/7.

Stel doordachte end-to-end trajecten samen

Pas je workflows eenvoudig aan door het gebruik van een visuele interface. Meertraps campagnes zijn makkelijk: voeg nieuwe acties toe en selecteer tijd-triggers rechtstreeks in je workflow.

Start workflows & zet leads door

Creëer volledige klanttrajecten en gebruik workflows bij bijv. het doorschuiven van leads in je verkoopkanaal. Gebruik acties na opening mails.

 
 

De Odoo apps voor marketing integreren perfect met:

Sales

Recruitment

E-commerce

Helpdesk

Odoo live chat 

Met de Odoo Live Chat module beantwoord je de vragen van jouw (potentiële) klanten live op je website. Converteer meer websitebezoekers naar leads en klanten. Chat real-time met je bezoekers en help ze direct met hun vragen. Chatten is laagdrempeliger dan contact opnemen via telefoon of e-mail. Je kunt van tevoren ook een chatbot instellen voordat je zelf aan bod komt. Hiermee kun je de standaardteksten per doelgroep aanpassen en de juiste taal en toon instellen. Op deze manier voelen bezoekers zich direct welkom en kun je daarna zelf het gesprek vervolgen.

Overal en vanuit iedere Odoo app beschikbaar

Chat vanuit welke module dan ook direct met je klanten. Het pop-up scherm zorgt ervoor dat je niet eerst andere Odoo apps hoeft te sluiten maar je sneller contact kunt hebben met je klanten.

Reageer sneller met standaard antwoorden

Besteed minder tijd aan veel gestelde vragen door standaardantwoorden in te voeren of sneller door te verwijzen naar FAQ of de juiste snelkoppeling.

Verzamel sneller klant-feedback

Gebruik een waarderingstool na afloop van je live chatsessie en ontvang direct een waardevolle beoordeling waar je mee kunt werken.

 
 

En er is meer!

Voor elk bedrijfsproces heeft Odoo een oplossing! Wist je dat er meer dan 26.000 apps te koppelen zijn buiten de standaardoplossingen van Odoo? Klik hiernaast verder voor meer voorbeelden van functionele apps.

                Meer apps bekijken