Odoo marketing apps voor slimme marketeers

         Zorg voor de juiste boodschap en tracking

         Met de juiste modules maak je jouw marketing afdeling compleet. Zorg voor een complete website, verstuur professionele e-mails naar jouw doelgroep en automatiseer je marketingstromen. Met de Odoo marketing apps zorg je ervoor dat je binnen je ERP-systeem vlekkeloos je doelgroep kunt bereiken. Kies voor een eenvoudige front-end website, fantastische e-mail campagnes en workflows zodat je een hoop tijd bespaard.


         Vraag een offerte aan


         Odoo Website builder

         In de Odoo Website Builder klik je in no-time je eigen website in elkaar. Met de slimme blokkenstructuur hoef je zelf geen code te gebruiken en kun je zonder programmeerkennis een mooie website maken. Handig! Voeg de benodigde elementen eenvoudig toe aan je website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blog tot aan evenementen, of van klantenportalen tot algemene content blokken. Het is ook mogelijk om je website te koppelen aan andere Odoo modules zoals Recruitment, E-commerce en de Live Chat.

         Odoo Website builder

         Vergeet code: drag & drop

         Versleep de gewenste content direct naar de gewenste plek. Pas grootte, tekst, kleuren en afstanden makkelijk aan zonder code.

         Verander je bezoekers in klanten

         Track bezoekers in en buiten je website,
         meet je campagnes en track pagina's.
         Krijg meldingen in je CRM en start en live chat.

         Gebruik handige tools

         Extra's als SEO, CTA, multi-website en tracking 
         zijn allemaal geïntegreerd. Optimaliseer snel jouw eigen website!
          


          
          

         "iBOOD zocht een nieuw ERP-pakket dat flexibel kon meegroeien met de organisatie. De wens was om alle kernactiviteiten te integreren in één oplossing. Na de vergelijking van diverse alternatieven viel de keuze op Odoo. De uitdaging bij iBOOD was om de op maat gemaakte website te integreren met Odoo als backoffice. Dit moderne en flexibele platform was nodig om de potentiële groei in verkoopaantallen en marktgroei aan te kunnen."

         Odoo E-mailmarketing

         Odoo E-mail Marketing

         Stuur vanuit Odoo de mooiste e-mails naar de doelgroepen in jouw database. Zorg voor schitterende e-mails met het 'drag & drop' systeem, hiermee vul je de mail moeiteloos met relevante content en links. Stuur je mailings naar de juiste doelgroepen door deze goed te onderscheiden en segmenteren. Haal resultaat uit je campagnes door alle links te tracken en zo te zien welke content en campagnes het beste werken bij jouw aangewezen doelgroep.

         Maak fantastische campagnes

         Gebruik templates of bouwstenen om geheel zonder code jouw ideale e-mails te ontwerpen. Verrijk je e-mails in no time met content.

         Segmenteer je database

         Verstuur je e-mails naar de juiste doelgroep in jouw database. Zorg ervoor dat jij je leads en klanten indeelt in de juiste doelgroepen.

         Track alle uitgaande links
         Voeg een tracking code toe aan de links in 
         je campagnes en verkrijg een volledig overzicht van de campagnes op een speciaal dashboard.

          
          
           

         Odoo Marketing Automation

         Het handmatig doorvoeren van processen voor marketing is een tijdrovend karwei. Gelukkig heeft Odoo daar wat op gevonden: Marketing Automation. Je kunt simpelweg niet al je communicatiestromen handmatig blijven aanpassen, met Marketing Automation ga je voor meer efficiëntie. Gebruik marketing workflows om taken blijvend te automatiseren. Stuur bijvoorbeeld automatische opvolgmails of zet vragen via je website automatisch door naar het sales team. Zorg er 24/7 voor dat je klanten gevoed blijven worden met nuttige informatie van jouw bedrijf.

         Odoo Marketing Automation

         Segmenteer 
         je database

          Segmenteer je database met potentiele klanten om de juiste boodschap per klant op het juiste moment te leveren. Richt hier geavanceerde marketing workflows in en voed je klanten 24/7. 

         Stel doordachte
         end-to-end trajecten samen

          Pas je workflows eenvoudig aan door het gebruik van een visuele interface. Meertraps campagnes zijn makkelijk: voeg nieuwe acties toe en selecteer tijd-triggers rechtstreeks in je workflow. 

         Start workflows,
         zet leads door

          Creëer volledige klanttrajecten en gebruik workflows bij bijv. het doorschuiven van leads in je verkoopkanaal. Gebruik acties na opening mails. 


          
          

         De Odoo apps voor marketing integreren perfect met:

         Odoo Live Chat

         Odoo Live Chat

          Met de Odoo Live Chat module beantwoord je de vragen van jouw (potentiële) klanten live op je website. Converteer meer websitebezoekers naar leads en klanten. Chat realtime met je bezoekers en help ze direct met hun vragen. Chatten is laagdrempeliger dan contact opnemen via telefoon of e-mail. Je kunt van tevoren ook een chatbot instellen voordat je zelf aan bod komt. Hiermee kun je de standaardteksten per doelgroep aanpassen en de juiste taal en toon instellen. Op deze manier voelen bezoekers zich direct welkom en kun je daarna zelf het gesprek vervolgen.

         Overal en vanuit iedere
         Odoo app beschikbaar

          Chat vanuit welke module dan ook direct met je klanten. Het pop-up scherm zorgt ervoor dat je niet eerst andere Odoo apps hoeft te sluiten maar je sneller contact kunt hebben met je klanten.  

         Reageer sneller met standaardantwoorden

          Besteed minder tijd aan veelgestelde vragen door standaardantwoorden in te voeren of sneller door te verwijzen naar FAQ of de juiste snelkoppeling.  

         Verzamel sneller
         klant-feedback

         Gebruik een waarderingstool na afloop van je live chatsessie en ontvang direct een waardevolle beoordeling waar je mee kunt werken. 


          
          

         Op zoek naar een andere app? Er is nog veel meer!

         Voor ieder bedrijfsproces heeft Odoo een oplossing. Meer weten over de mogelijkheden? Onze consultants staan klaar om jouw wensen te bespreken.