fac

Odoo ERP: de 
all-in-one bedrijfssoftware

Eén slimme oplossing voor de hele organisatie

Alle bedrijfsprocessen in één omgeving

De bedrijfssoftware van Odoo gaat verder dan traditionele ERP-systemen. 
Met Odoo ERP ben je namelijk verzekerd van een naadloze integratie tussen alle verschillende applicaties. Zo integreert je webshop of website perfect met je inkopen, voorraad of financiën. Het is allemaal verkrijgbaar binnen één compleet ERP-systeem: Odoo.


5 Miljoen Odoo gebruikers

Odoo ERP is de snelst groeiende bedrijfssoftware ter wereld en telt inmiddels wereldwijd meer dan 5 miljoen gebruikers. Odoo is uniek door de modulariteit en open source community. Odoo is schaalbaar, betaalbaar en met alle mogelijke apps helemaal toegespitst op jouw business. Maak snel kennis!

Odoo klanten
Odoo is breed inzetbaar

Waar kun je Odoo voor gebruiken?

Wij vinden dat alle behoeften van een bedrijf met één simpel systeem gecoverd moeten kunnen worden. Odoo software is daarom alles wat je in een bedrijf nodig hebt. Odoo is breed inzetbaar in verschillende branches zoals retail, industrie, onderwijs, dienstverleners en e-commerce. Met één systeem integreer en automatiseer je alle applicaties die je nodig hebt: van een compleet CRM tot jouw bedrijfswebsite en alle belangrijke financiële documenten tot het bijhouden van voorraden.

Hoe werkt Odoo?

De ERP-software van Odoo werkt voor bedrijven van alle maten door haar modulariteit. Structureer en automatiseer je bedrijfsprocessen door het gebruik van alle beschikbare standaardapplicaties die perfect met elkaar integreren. We denken daarin graag met je mee om je applicaties optimaal in te richten. Heb je daarbuiten nog een andere app nodig? Geen enkel probleem. We kunnen daarnaast nog meer dan 26.000 extra unieke apps of handige koppelingen voor je integreren vanuit de Odoo community Appstore.

Bekijk de Odoo apps

Odoo is modulair
Odoo concurrentie

Odoo is het innovatieve alternatief

Dure en ingewikkelde ERP-systemen zoals SAP, Salesforce en Netsuite zijn met de komst van Odoo overbodig geworden. Odoo is hiervoor het perfecte en innovatieve alternatief. Odoo ERP biedt ook voor jouw bedrijf een perfect geïntegreerde ERP-oplossing waarin alle mogelijke bedrijfsprocessen binnen één eenvoudige omgeving beheerd worden. Kies voor de betaalbare en innovatieve Odoo software en zorg er met de juiste modules voor dat jouw bedrijf verder kan groeien.

Hoe veilig is Odoo?

Doordat Odoo ERP-software open source is, telt het miljoenen gebruikers en duizenden ontwikkelaars. Deze grote community zorgt voor een snelle en continue ontwikkeling, waarbij issues snel worden gesignaleerd en getackeld. Onze Odoo experts houden alle technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Innovatieve updates, veiligheid en stabiliteit zijn dus in jouw ERP-software van Odoo altijd gegarandeerd.

Odoo is veilig

Wat kost Odoo?

Kies nu voor Odoo en profiteer van de lage prijs. Je hebt het al vanaf 18 euro per gebruiker per maand, 
dus waar wacht je nog op? Laat jouw bedrijf groeien met de eenvoudige en doeltreffende bedrijfssoftware van Odoo.

Odoo Sales

Sales

Odoo CRM 

CRM

Odoo Live Chat 

Live Chat

Odoo Accounting 

Accounting

Odoo e-commerce 

E-commerce

Odoo projecten 

ProjectenKies voor  erp|open


De Odoo Gold Partner van Nederland

Als officiële Odoo Gold Partner beschikt erp|open over de vereiste middelen en kennis om Odoo ERP te implementeren. Middels de praktische aanpak van onze Odoo specialisten doen we actief mee! We implementeren Odoo in heel Nederland.

80+ succesvolle implementaties

In Nederland steken onze Odoo experts graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een succes brengen. Naast implementaties hebben we ook veel migraties naar nieuwere versies van Odoo mogen verzorgen.

Extra leren met Odoo Academy

We helpen je niet alleen met implementatie en advies, we geven ook trainingen zodat jouw eindgebruikers de applicaties van je Odoo software optimaal kunnen inzetten. We hebben diverse trainingen om jullie te ondersteunen.

Odoo Factsheet door erp|open

Meer weten over Odoo?
Download de gratis factsheet

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
ERP
Whitepaper


Hoog aangeprezen ERP-software

Odoo - GetApp
Beoordeling GetApp:
    4,2 van de 5    
Odoo - Capterra
Beoordeling GetApp:
    4,2 van de 5    
Odoo - Software Advice
Beoordeling Software Advice:
    4,2 van de 5    
Odoo - G2
Beoordeling G2:
    4,2 van de 5