Odoo ERP: de all-in-one bedrijfssoftware

Eén slimme oplossing voor de hele organisatie

Alle bedrijfsprocessen in één omgeving

De bedrijfssoftware van Odoo gaat verder dan traditionele ERP-systemen. 
Met Odoo ERP ben je namelijk verzekerd van een naadloze integratie tussen alle verschillende applicaties. Zo integreert je webshop of website perfect met je inkopen, voorraad, financiën maar ook met je marketingtools. Het is allemaal verkrijgbaar binnen één compleet ERP-systeem: Odoo

12 Miljoen Odoo gebruikers

Odoo ERP is de snelst groeiende bedrijfssoftware ter wereld en telt inmiddels wereldwijd meer dan 12 miljoen gebruikers. Odoo is uniek door de modulariteit en open source community. Odoo is schaalbaar, betaalbaar en met alle mogelijke apps helemaal toegespitst op jouw business. Maak snel kennis!

Odoo gebruikers logo's
Odoo voorbeeld

Waar kun je Odoo voor gebruiken?

Alle behoeften van een bedrijf kunnen met één gebruiksvriendelijk systeem gecoverd worden. Odoo software is alles wat je in een bedrijf nodig hebt. Odoo is breed inzetbaar in verschillende branches zoals retailindustriedienstverlening en e-commerce. Met één systeem integreer en automatiseer je alle applicaties die je nodig hebt. Van een compleet CRM tot bedrijfswebsite en van alle belangrijke financiële documenten tot het bijhouden van je complete magazijnvoorraad.

Hoe werkt Odoo?

De ERP-software van Odoo werkt voor bedrijven van alle maten door haar modulariteit. Structureer en automatiseer je bedrijfsprocessen door het gebruik van vele beschikbare  standaardmodules die perfect met elkaar integreren. Voor afdelingen als marketing, finance, sales, operations en HRM heeft Odoo een pakket aan apps geïntegreerd. Maar dat is nog lang niet alles! Heb je buiten het standaard aanbod nog een andere app nodig? Geen enkel probleem. We kunnen meer dan 45.000 extra unieke apps of handige koppelingen voor je integreren vanuit de Odoo community Appstore.

Odoo vergelijking

Odoo is het innovatieve alternatief

Dure en ingewikkelde ERP-systemen zoals SAP, Salesforce en Netsuite zijn met de komst van Odoo overbodig geworden. Odoo is hiervoor het perfecte en innovatieve alternatief. Odoo ERP biedt ook voor jouw bedrijf méér dan een perfect geïntegreerde ERP-oplossing waarin alle mogelijke bedrijfsprocessen binnen één eenvoudige omgeving beheerd worden. Kies voor de betaalbare en innovatieve Odoo software en zorg er met de juiste modules voor dat jouw bedrijf verder kan groeien.

Hoe veilig is Odoo?

Doordat Odoo ERP-software open source is, telt het miljoenen gebruikers en duizenden ontwikkelaars. Deze grote community zorgt voor een snelle en continue ontwikkeling, waarbij issues snel worden gesignaleerd en getackeld. Onze Odoo experts houden alle technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Innovatieve updates,  veiligheid en stabiliteit zijn dus in jouw ERP-software van Odoo altijd gegarandeerd.

Sales

CRM

Live Chat

Accounting

E-commerce

Projecten

Kies voor erp|open

 

Dé Odoo Gold Partner van Nederland

Als officiële Odoo Gold Partner beschikt erp|open over de vereiste middelen en kennis om Odoo te implementeren. Middels de praktische aanpak van onze  Odoo specialisten  doen we actief mee! We implementeren Odoo in heel Nederland.

80+ succesvolle implementaties

Onze Odoo experts steken graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een  succes  brengen. Naast implementaties hebben we ook veel migraties naar nieuwere versies van Odoo mogen verzorgen.

Extra leren met Odoo Academy

We helpen je niet alleen met implementatie en advies, we geven ook trainingen zodat jouw eindgebruikers de applicaties van je Odoo software optimaal kunnen inzetten. We hebben diverse  trainingen  om jullie te ondersteunen.

erp|open factsheet

Meer weten over Odoo? 

Vraag gratis de factsheet aan

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Firma*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Whitepaper