Odoo all-in-one bedrijfssoftware

Eén oplossing voor de hele organisatie

Laat je organisatie groeien met Odoo


Odoo gaat verder dan traditionele ERP Systemen. Met Odoo ben je verzekerd van een naadloze integratie tussen website, webshop en backend, zoals verkoop, inkoop, voorraad en financiën. Allemaal in één ERP systeem. Ontdek de grootste Enterprise Appstore voor businesstoepassingen.


3 Miljoen Odoo gebruikers

Deze snelst groeiende bedrijfssoftware ter wereld telt inmiddels ruim 3 miljoen gebruikers en is uniek door de breedte van de oplossing en de modulariteit.  

Odoo image and text block
Odoo image and text block

Breed inzetbaar

Van een eenvoudige database voor klantcontact tot een volledige geïntegreerd ERP en CRM systeem, met e-commerce, HR en boekhoud functionaliteiten; Odoo is zeer breed inzetbaar in branches als retail, industrie het onderwijs en de gezondheidszorg.

Een perfect alternatief

Dure en ingewikkelde business apps zoals SAP, Salesforce en Exact zijn overbodig geworden. Odoo biedt een geïntegreerde oplossing waarin alle bedrijfsprocessen in één omgeving beheerd worden.

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Modulair

De Odoo Appstore telt inmiddels meer dan 20.000 unieke apps, allemaal perfect met elkaar geïntegreerd. Zo maakt Odoo het mogelijk om bedrijfsprocessen volledig te automatiseren. 

Veilig en stabiel

Odoo telt miljoenen gebruikers en duizenden developers. Dat zorgt voor een continue ontwikkeling, waarbij issues snel worden gesignaleerd en getackeld. Veiligheid en stabiliteit gegarandeerd.


Sales

 


CRM

 


Live chat

 


Accounting

 


E-commerce

 


Project management

Odoo image and text block

Meer weten over Odoo? 
Download onze Odoo factsheet

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Label
ERP