Odoo apps voor HRM

         Centraliseer al je medewerkersgegevens

         Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat de gegevens van medewerkers en sollicitanten veilig en centraal worden opgeslagen. Met Odoo is dat heel eenvoudig te realiseren. Doordat deze modules perfect met elkaar samenwerken kun je de geplande HR-werkzaamheden of recruitment veel sneller uitvoeren. Houd bijvoorbeeld alle vacatures van je organisatie overzichtelijk in de Odoo Recruitment app.


         Vraag een offerte aan


         Odoo Medewerkers

          De module voor medewerkers is ideaal om alle belangrijke documenten van je medewerkers bij te houden. Denk aan urenstaten, declaraties of verlof, maar vergeet ook bijvoorbeeld evaluaties en werving van nieuwe medewerkers niet. Alles is centraal bij te houden in deze app. Maak rapportages waarin je alle informatie van medewerkers bijhoudt.

         Odoo Medewerkers

         Centraliseer HR-informatie
         Alle info van elke afdeling in één overzicht. Stel in wie bepaalde informatie mag zien. Ontvang meldingen voor nieuwe vakantie-aanvragen etc.

         Overzichtelijk declaratiebeheer

         Medewerkers voeren hun onkosten makkelijk in, managers kijken dit na en accepteren de aanvraag. Aanvaarde declaraties worden meteen verwerkt.

         Eenvoudig aanwezigheid bijhouden

          Houd de gewerkte uren van je medewerkers bij en deel ze direct in per klant, taak of project. Krijg daarnaast snel toegang tot statistieken.


          
          

         “Met elkaar hebben we iets bijzonders neergezet. Mede door de enorm hoge mate van (interne) betrokkenheid is de implementatie van Odoo een succes geworden.” - Harald Rotgers, Marketing & ICT Manager Dutch Card Printing

         Odoo Recruitment

         Odoo Recruitment

         Met de Odoo Recruitment module organiseer je in één klap alle vacatures en sollicitaties van je bedrijf. Je kunt de app inrichten zoals jij wenst en daarbij ook het wervingsproces automatiseren. Stel bijvoorbeeld gepersonaliseerde e-mails in, of maak een database in waarbij je de profielen van sollicitanten bijhoudt. Zo stel je alle gegevens centraal en kan er snel geschakeld worden als je sollicitatiegesprekken hebt staan. Binnen een paar seconden heb je de juiste informatie voor je neus en kun je verder met jouw selectieprocedure.

         Geïntegreerde documenten

         Creëer vacatures, publiceer ze, ontvang sollicitaties en houd alle inkomende documenten makkelijk bij in de documenten app.

         Personaliseer je wervingsproces

         Gebruik de Kanban-weergave en personaliseer de stappen van jouw wervingsproces: voorselectie, eerste gesprek, tweede gesprek, arbeidsvoorwaarden etc. Ontdek ook statistieken.

         Organiseer je vacatures

         Maak een vacaturesite, promoot vacatures en volg eenvoudig de ingediende sollicitaties op. Volg sollicitanten en leg een database aan met vaardigheden en profielen met documenten.

          
          
           

         De human resource Odoo apps integreren perfect met:

         Odoo Live Chat
         Live Chat
         Odoo Afspraken
           Afspraken                   
         Odoo Accounting
         Facturering

         Odoo Timesheets

         Misschien wel een van de belangrijkste modules in je bedrijf. Het bijhouden van de uren en productiviteit van alle medewerkers. Zorg voor de complete controle over gewerkte uren binnen je bedrijf en boek ze automatisch over naar kostenplaats en factureer door naar je klanten. Krijg een direct inzicht in de gemaakte uren, productiviteit en de resultaten met Odoo Timesheets. Voor medewerkers die hun werk in detail moeten bijhouden, zoals bij consultants kun je een timer aanzetten op je bureaublad waarbij je simpelweg een taak aanklikt. Daardoor houdt de module automatisch jouw tijd per taak bij en kun je deze uren makkelijk factureren naar klanten.

         Odoo Timesheet

         Volg de voortgang van je medewerkers

         Visualiseer de vooruitgang van je team in iedere taak. Het volgen van verwachte uren, daadwerkelijke uren en bijgestelde prognoses voor taken was nog nooit zo makkelijk.   

         Odoo Timesheets  werkt ook offline

         Odoo Timesheets blijft werken, zelfs als er geen internetverbinding is. Open simpelweg de urenstaat en de data wordt gesynchroniseerd zodra je weer online bent. Zo simpel is het.

         Factureer urenstaten naar klanten

         Genereer automatisch éénmalige of herhalende facturen gebaseerd op kosten en urenstaten.


          
          

         Op zoek naar een andere app? Er is nog veel meer! 

         Voor ieder bedrijfsproces heeft Odoo een oplossing. Meer weten over de mogelijkheden? Onze consultants staan klaar om jouw wensen te bespreken.