Odoo apps voor HRM

Centraliseer al je medewerkersgegevens 

Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat de gegevens van medewerkers en sollicitanten veilig en centraal worden opgeslagen. Met Odoo is dat heel eenvoudig te realiseren. Doordat deze modules perfect met elkaar samenwerken kun je de geplande HR-werkzaamheden of recruitment veel sneller uitvoeren. Houd bijvoorbeeld alle vacatures van je organisatie overzichtelijk in de Odoo Recruitment app.

Direct naar...

Odoo Medewerkers 

De module voor medewerkers is ideaal om alle belangrijke documenten van je medewerkers bij te houden. Denk aan urenstaten, declaraties of verlof, maar vergeet ook bijvoorbeeld evaluaties en werving van nieuwe medewerkers niet. Alles is centraal bij te houden in deze app. Maak rapportages waarin je alle informatie van medewerkers bijhoudt.

Overzichtelijk declaratiebeheer

Medewerkers voeren hun onkosten makkelijk in, managers kijken dit na en accepteren de aanvraag. Aanvaarde declaraties worden meteen verwerkt.

Centraliseer HR-informatie

Alle info van elke afdeling in één overzicht. Stel in wie bepaalde informatie mag zien. Ontvang meldingen voor nieuwe vakantie-aanvragen etc.

Eenvoudig aanwezigheid bijhouden

Houd de gewerkte uren van je medewerkers bij en deel ze direct in per klant, taak of project. Krijg daarnaast snel toegang tot statistieken.

“Met elkaar hebben we iets bijzonders neergezet. Mede door de enorm hoge mate van (interne) betrokkenheid is de implementatie van Odoo een succes geworden.” - Harald Rotgers, Marketing & ICT Manager Dutch Card Printing

Lees het klantverhaal 

klantlogo DCP

Odoo Recruitment

Met de Odoo Recruitment module organiseer je in één klap alle vacatures en sollicitaties van je bedrijf. Je kunt de app inrichten zoals jij wenst en daarbij ook het wervingsproces automatiseren. Stel bijvoorbeeld gepersonaliseerde e-mails in, of maak een database in waarbij je de profielen van sollicitanten bijhoudt. Zo stel je alle gegevens centraal en kan er snel geschakeld worden als je sollicitatiegesprekken hebt staan. Binnen een paar seconden heb je de juiste informatie voor je neus en kun je verder met jouw selectieprocedure.

Geïntegreerde documenten

Creëer vacatures, publiceer ze, ontvang sollicitaties en houd alle inkomende documenten makkelijk bij in de documenten app.

Personaliseer je wervingsproces

Gebruik de Kanban-weergave en personaliseer de stappen van jouw wervingsproces: voorselectie, eerste gesprek, tweede gesprek, arbeidsvoorwaarden etc. Ontdek ook statistieken.

Organiseer je  vacatures 

Maak een vacaturesite, promoot vacatures en volg eenvoudig de ingediende sollicitaties op. Volg sollicitanten en leg een database aan met vaardigheden en profielen met documenten.

De Human Resource Odoo apps integreren perfect met:

Live Chat

Projecten

Afspraken

Facturering

Odoo Timesheet

Misschien wel een van de belangrijkste modules in je bedrijf. Het bijhouden van de uren en productiviteit van alle medewerkers. Zorg voor de complete controle over gewerkte uren binnen je bedrijf en boek ze automatisch over naar kostenplaats en factureer door naar je klanten. Krijg een direct inzicht in de gemaakte uren, productiviteit en de resultaten met Odoo Timesheets. Voor medewerkers die hun werk in detail moeten bijhouden, zoals bij consultants kun je een timer aanzetten op je bureaublad waarbij je simpelweg een taak aanklikt. Daardoor houdt de module automatisch jouw tijd per taak bij en kun je deze uren makkelijk factureren naar klanten.

Volg de vooruitgang van je medewerkers

Visualiseer de vooruitgang van je team in iedere taak. Het volgen van verwachte uren, daadwerkelijke uren en bijgestelde prognoses voor taken was nog nooit zo makkelijk.

Factureer urenstaten naar klanten

Genereer automatisch éénmalige of herhalende facturen gebaseerd op kosten en urenstaten.

Odoo Timesheet werkt ook offline

Odoo Timesheets blijft werken, zelfs als er geen internetverbinding is. Open simpelweg de urenstaat en de data wordt gesynchroniseerd zodra je weer online bent. Zo simpel is het.

En er is meer!

Voor elk bedrijfsproces heeft Odoo een oplossing! Wist je dat er meer dan 40.000 apps te koppelen zijn buiten de standaardoplossingen van Odoo? Klik hiernaast verder voor meer voorbeelden van functionele apps.

                Meer apps bekijken