Bedrijfssector

Productie
Dienstverlening

Bedrijfsgrootte

10 - 50 medewerkersWinclove

Winclove onderzoekt, ontwikkelt en produceert probiotica. Haar missie is bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Als familiebedrijf sinds 1987 zet Winclove Probiotics nu sterk in op het moderniseren van haar bedrijfsprocessen. 

/web/image/1914-e51159ae/Winclove.png

Strategisch moderniseren

Met de komst van een nieuwe bedrijfshal in 2023 en de investering in gespecialiseerde software voor in o.a. de laboratoria van Winclove, volgde ook de implementatie van een nieuwe ERP-applicatie: Odoo. Een cruciale stap richting verdere professionalisering. Deze verschillende systemen zullen gaan samenwerken; er wordt een koppeling gemaakt tussen gespecialiseerde software en Odoo, waardoor gegevens eenvoudig opgeslagen en meervoudig gebruikt kunnen worden. Deze efficiëntie is van essentieel belang voor de productie van probiotica onder de Algemene Levensmiddelenwet. Winclove streeft ernaar om de grootste te worden, in lijn met de missie van hun voornaamste businesspartner, AllergoSan.

Vertrouwde groei

Bij Winclove staat vertrouwen voorop, zowel in de probiotische formuleringen die ze ontwikkelen en produceren, als in hun samenwerkingen met internationale partners. Voor Winclove betekent ondernemen veel meer dan winst maken. Het bedrijf gelooft in mensgericht samenwerken en de balans tussen purpose en profit, en handelt volgens een Social License to Operate.

Winclove maakt o.a. gebruik van de 

volgende apps:

Verzending

Odoo app Verzending icoon

Verkoop

Odoo app verkoop icoon

Facturatie

Odoo app facturatie icoon

Boekhouding

Odoo app boekhouding icoon

Kies erp|open en laat ons je 
helpen ook jouw bedrijfsprocessen 
naar een hoger niveau te tillen!
Neem contact op