Odoo voor dienstverleners

erp|open heeft met Odoo schaalbare software voor de zakelijke dienstverlening

Geïntegreerde software voor zakelijke dienstverlening

De ERP-software van Odoo biedt complete ondersteuning voor zakelijke dienstverleners die op projectbasis professionals inzetten bij klanten. Je hebt met Odoo maar één pakket nodig om jouw zakelijke processen te automatiseren. Binnen een centraal overzicht heb je altijd actueel inzicht in al je processen; van verkoop tot facturatie. Met Odoo weet je zeker dat alle uren correct worden gefactureerd, je het overzicht kan bewaren en je je bedrijf klaar kunt maken voor de toekomst.

Vraag direct de whitepaper op 

 

Test Odoo zelf

Eén software pakket voor  alle zakelijke processen

Traditionele ERP-systemen zijn vaak duur en hebben niet alle oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft. Er mist een koppeling of het is erg lastig om meerdere systemen met elkaar te integreren zodat je bij alle data kunt. De innovatieve ERP-software van Odoo is dé oplossing voor jouw bedrijf binnen de zakelijke dienstverlening. Met de standaardmodules kun je alle kanten op, maar je hebt ook toegang tot ruim 26.000 extra koppelingen in de Odoo app store. Alle Odoo applicaties integreren perfect met elkaar, daardoor heb je met Odoo de beste ERP-oplossing voor jouw bedrijf op zak.


Wat zijn de voordelen van Odoo?

✔ Alle belangrijke informatie op één centraal punt

✔ Op maat gemaakte dashboards

✔ Groot aantal koppelingen mogelijk

✔ Snel en eenvoudig inzicht tot al je zakelijke gegevens ​

Timesheets: snelle urenregistratie

Plannen en het registreren van uren is in Odoo een fluitje van een cent. In het overzichtelijke dashboard maak je een efficiënte planning die geïntegreerd is met de urenregistratie. Zo plan je eenvoudig medewerkers op basis van skills, functie of afdeling en optimaliseer je de bezettingsgraad door goed inzicht in de beschikbare capaciteit.

✔ Volg de voortgang van je medewerkers

✔ Factureer urenstaten van medewerkers direct naar klanten

✔ Ook offline te gebruiken

Factureren en rapporteren

Draai met de zakelijke software van Odoo eenvoudig actuele rapportages zodat je continu inzicht hebt in kosten, marges, opbrengsten en projectvoortgang. Zo bewaak je gemakkelijk je projectbudgetten in het ERP-systeem voor financiële dienstverlening. Facturatie is eenvoudiger dan ooit door de integratie met Odoo Timesheets. Bespaar tijd en voorkom fouten doordat ingevoerde kosten en uren na goedkeuring automatisch in de financiële administratie worden opgenomen.

        ✔ Creëer professionele facturen

        ✔ Ontvang sneller betalingen

        ✔ Automatiseer al je geldstromen

Projecten managen

Plan en manage je projecten beter dan ooit met de online zakelijke project software van Odoo. In welke fase bevindt een opdracht zich? Wie is waar mee bezig? Hoeveel kan er nog gefactureerd worden? Wanneer is de deadline? Hoeveel uren zijn er al geschreven? Zitten we nog binnen budget? Alle antwoorden op deze vragen vind je binnen één module.

✔ Handige en overzichtelijke kanban-interface

✔ Plan al je projecten nu ook ver vooruit

✔ Communiceer snel en eenvoudig over taken

Website builder

Bouw een fantastische website vanuit jouw Odoo ERP-systeem. Eenvoudig zonder code aan te passen en SEO-vriendelijk.

CRM

Blijf in contact met je (potentiële) klanten door alle informatie binnen één applicatie overzichtelijk te hebben. Houd alle contacten bij.

Helpdesk

Beheer je klantenservice met Odoo Helpdesk. Door standaard antwoorden in chats en e-mails aan te maken bespaar je veel tijd.

E-mailmarketing

Met de Odoo e-mailmarketing software kun je eenvoudig mailings opmaken en versturen naar leads, prospects en  klanten.

Dit dacht onze klant 


DCP, één van onze klanten, is actief als drukkerij. Desondanks gingen ze niet op zoek naar specifieke drukkerij software. Die software is namelijk niet flexibel genoeg voor haar wensen. Door daarop verder te borduren kwamen ze uiteindelijk terecht bij Odoo en erp|open. Dankzij Odoo zijn processen nu geautomatiseerd en zal het niet meer voorkomen dat ze de webshop uit moeten zetten omdat de voorraad niet op tijd is bijbesteld. 

Lees meer

Klantlogo DCP

Kies voor erp|open

De Odoo Gold Partner van Nederland
Als officiële Odoo Gold Partner beschikt erp|open over de vereiste middelen en kennis om Odoo ERP te implementeren. Middels de praktische aanpak van onze Odoo specialisten  doen we actief mee! We implementeren Odoo in heel Nederland.

80+ succesvolle implementaties
In Nederland steken onze Odoo experts graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een succes brengen. Naast implementaties hebben we ook veel migraties naar nieuwere versies van Odoo mogen verzorgen.

Extra leren met Odoo Academy
We helpen je niet alleen met implementatie en advies, we geven ook trainingen zodat jouw eindgebruikers de applicaties van je zakelijke ERP software optimaal kunnen inzetten. We hebben diverse trainingen om jullie te ondersteunen. 

Vraag nu onze whitepaper voor dienstverleners aan.

Van projectbeheer tot helpdesk: Odoo kan het allemaal in één systeem.

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Firma*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Branche
Download deze facsheet