Odoo voor dienstverleners

De business partner in zakelijke dienstverlening

Grip op projecten

Odoo biedt een complete ondersteuning voor zakelijke dienstverleners die op projectbasis professionals inzetten bij hun klanten. Zo heb je altijd actueel inzicht in al je processen; van verkoop tot facturatie. Je weet zeker dat alle uren correct worden gefactureerd, hebt overzicht over je bedrijf en bent klaar voor de toekomst.

Planning en urenregistratie

Plannen en het registreren van uren is in Odoo een fluitje van een cent. In het overzichtelijke dashboard maak je een efficiënte planning die geïntegreerd is met de urenregistratie app. Zo plan je eenvoudig medewerkers op basis van skills, functie of afdeling en optimaliseer je de bezettingsgraad door goed inzicht in de beschikbare capaciteit.

Projectmanagement  

Plan en manage je projecten beter dan ooit met de online projectmanagement software van Odoo. In welke fase bevindt een opdracht zich? Wie is waar mee bezig? Hoeveel kan er nog gefactureerd worden? Wanneer is de deadline? Hoeveel uren zijn er al geschreven? Zitten we nog binnen budget? Alle antwoorden op deze vragen vind je  met Odoo op een enkele pagina.

Facturatie

 Draai eenvoudig actuele rapportages zodat je continu inzicht hebt in kosten, opbrengsten, marges en projectvoortgang. Zo bewaak je gemakkelijk je budgetten. Facturatie is eenvoudiger dan ooit door de integratie met urenregistratie. Bespaar tijd en voorkom fouten doordat ingevoerde kosten en uren na goedkeuring automatisch in de financiële administratie worden opgenomen.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Odoo website module


Website CMS

Bouw een fantastische website vanuit uw Odoo ERP-systeem. Eenvoudig aan te passen en SEO-vriendelijk.

Odoo module blogs 


Blogs

Blijf in contact met uw (potentiële) klanten en bied ze waardevolle content. Met Odoo publiceert u eenvoudig nieuws en blog artikelen.

Odoo module helpdesk 


Helpdesk

 Beheer je klantenservice met Odoo Helpdesk. Door standaard antwoorden en e-mails in te richten bespaar je tijd. 

Odoo module e-mail marketing 


E-mail marketing

Met de Odoo mailing software kunt u eenvoudig mailings versturen naar leads, prospects en klanten.
Download het erp|open whitepaper: Odoo voor dienstverleners

Download het
Odoo voor dienstverleners whitepaper

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
ERP
Whitepaper

Zij gingen je voor 

Capitar IT Group is reeds 20 jaar actief binnen de markt van Informatie Technologie. Capitar levert diensten die het moderne werken ondersteunen, met een focus op bedrijfskritische informatie en communicatie. Capitar wil flexibel maar bovenal proactief inspelen op de huidige cloudgedachte en hiermee de klant voorzien in al zijn IT-behoeften. 

Lees verder over Capitar