Bedrijfssector

Productie

Bedrijfsgrootte

10 - 50 medewerkers


Delft Circuits

Delft Circuits, een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kabels voor kwantumcomputers, ondergaat een snelle groei. Het besef dat hun huidige processen niet meer voldoen aan de eisen van robuustheid, gebruiksgemak en schaalbaarheid is duidelijk geworden. De expansie van het bedrijf maakte het essentieel om over te stappen naar een geavanceerder systeem dat gelijke tred kan houden met de groei van Delft Circuits.

/web/image/1858-98afde6e/Delft%20Circuits.png

Groeien met Odoo Enterprise

Na een grondige evaluatie van verschillende ERP-pakketten en leveranciers heeft Delft Circuits besloten om te kiezen voor Odoo Enterprise. Met Odoo krijgt Delft Circuits toegang tot een systeem dat niet alleen schaalbaar is, maar ook eenvoudig in gebruik is en jaarlijks geoptimaliseerd wordt met nieuwe functionaliteiten. De implementatie van Odoo vormt een uitdaging voor het bedrijf om na te denken over hun processen en interne organisatie. Bovendien maakt Odoo het uiteindelijk mogelijk om hoogwaardige rapportages te genereren.

Partnerkeuze

Voor de implementatie van Odoo koos Delft Circuits voor erp|open als hun consulting partner. Het implementatieproject legt de focus op het productieproces en de bijbehorende MRP. Wij ondersteunen Delft Circuits bij het bereiken van hun doelen door de overgang naar een geïntegreerd ERP-systeem soepel te laten verlopen.

Delft Circuits maakt o.a. gebruik van de volgende apps:

Verzending

Odoo app Verzending icoon

Verkoop

Odoo app verkoop icoon

Facturatie

Odoo app facturatie icoon

Boekhouding

Odoo app boekhouding icoon

Kies erp|open en laat ons je 
helpen ook jouw bedrijfsprocessen 
naar een hoger niveau te tillen!

Neem contact op