Odoo  Academy

De nummer 1 Odoo leerschool van Nederland!

Een breed Odoo trainingsaanbod

erp|open implementeert al jaren Odoo bij klanten in diverse branches. Tijdens deze implementaties bleek dat de eindgebruikers een grote behoefte hebben aan Odoo training. Online trainingsmateriaal over Odoo is niet altijd even goed te vinden. Om die reden zijn we de Odoo Academy gestart.

Odoo trainingen

De Odoo Academy biedt diverse trainingen op het gebied van Odoo. De rode lijn door deze trainingen is dat ze zeer praktijkgericht zijn. Kortom, de ideale manier om meer te weten te komen over Odoo!Werken

Incompany trainingen

Onze incompany trainingen op maat kennen veel voordelen. Zo behandelen we vragen en cases uit je eigen organisatie, is de inhoud van de training direct toepasbaar op je eigen werksituatie en worden de trainingen in teamverband gegeven.


Klassikale trainingen

Een klassikale training is een trainingsvorm waarbij deelnemers in groepsvorm les krijgen van een van onze Odoo docenten. De groep kan bestaan uit medewerkers van dezelfde of verschillende organisaties. Naast dat je van onze Odoo docenten veel opsteekt, doe je dat ook van elkaar.

Training

Oodo training

Volledig Odoo gecertificeerd

Bij de Odoo Academy krijg je les van ervaren, gecertificeerde Odoo-specialisten uit de praktijk. Onze trainers zijn stuk voor stuk gecertificeerd in de meest recente versies van Odoo.

Trainers uit de praktijk

erp|open implementeert dagelijks Odoo. Bij de Odoo Academy krijg je daarom ook geen theoretische voorbeelden maar een business case uit de praktijk.

Inhoudelijke specialisten
Naast Odoo ervaring hebben de trainers van de Odoo Academy ook een gedegen opleiding op het gebied van o.a. boekhouding, CRM en logistiek.

Goede trainingsfaciliteiten
Onze klassikale trainingen vinden plaats in een praktisch ingerichte ruimte met veel daglicht en de nieuwste apparatuur.  

Zelf ontwikkeld materiaal

Wij gebruiken eigen casussen en gebruiken praktisch trainingsmateriaal dat aansluit op situaties uit de praktijk. 

Voor diverse branches
De expertise en praktijkervaring van de Odoo Academy ligt bij groothandels, e-commerce en dienstverleners.  logistiek.

Ruime praktijkervaring
O De trainers van de Odoo Academy hebben ruim 10 jaar ervaring met ICT, bedrijven en personeel en zijn volledig Odoo gecertificeerd.

“Het mooie van het contact met erp|open is voor ons toch wel de hands-on mentaliteit die de medewerkers hebben. We gaan het niet moeilijker maken dan het is en kijken vooral naar de processen die verbeterd kunnen worden. erp|open heeft ons ook vaak geadviseerd en nieuwe inzichten verschaft. We zijn erg blij met hoe deze samenwerking is verlopen.”

Lees het klantverhaal