Het erp|open team

Maak kennis met onze Odoo specialisten

Hallo! Wij zijn erp|open, dé nummer 1 Odoo implementatiepartner van Nederland. Het leukste aan werken met de ERP-software van Odoo is dat we klanten blij kunnen maken met eenvoudige en goed werkende bedrijfssoftware. Doordat alle applicaties met elkaar integreren kunnen bedrijven die met Odoo werken echt grote stappen maken en doorgroeien. Met onze enthousiaste medewerkers laten we onze klanten vaak als echte
Odoo fans achter. We laten je graag zien wie onze experts zijn.

Over erp|open

Wij vinden dat alle behoeften van een bedrijf met één eenvoudige oplossing ondersteund moeten kunnen worden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de meest complete ERP-software waarmee bedrijven echt kunnen groeien. Al sinds 2014 zijn we Odoo implementatiepartner. We geloven in de kracht van de innovatieve bedrijfssoftware van Odoo, dat voor veel bedrijven in diverse branches ingezet kan worden. Zo kunnen onze experts jouw bedrijfsstromen automatiseren en structureren waardoor een groot deel van de werkzaamheden uit handen wordt genomen.

Als bedrijf zijn we onderdeel van de Claresco Groep. Daardoor kunnen we met onze directe partners sparren over diverse IT-vraagstukken. Hieruit zijn verschillende nieuwe projecten geboren en kunnen we je met meer helpen dan 

De erp|open aanpak

Onze specialisten hebben standaard tools ontwikkeld om Odoo implementaties efficiënt te managen. Deze bestaan onder meer uit een projectplanning, projectsite, een standaard projectorganisatie en voortgangrapportages. De projectplanning is opgedeeld in verschillende fases. Hierdoor kan goed gecontroleerd worden of onze uitgevoerde activiteiten tot het gewenste (deel)resultaat leiden en of het tijdspad en budget nog op één lijn zitten. Als het project eenmaal loopt is het ook mogelijk dat er extra implementatiefases bij komen. Daarnaast implementeren onze specialisten niet alleen, we kijken gericht mee en adviseren onze klanten per project en fase voor de allerbeste business oplossingen.

/web/image/914-cae72d47/undraw_teaching_re_g7e3.svg

De erp|open missie

Onze missie is bedrijven te helpen groeien door de betrokken mensen in staat te stellen de bedrijfsprocessen intuïtief en kraakhelder uit te voeren.

Hoe we dat doen, lichten we graag toe in onze visie:

Dankzij de ondersteuning van onze Odoo-experts richten onze klanten zich volledig op hun core business. Met onze gedegen procesanalyse, kennis van Odoo en een passende projectbeheersing kunnen klanten zich volledig richten op hun kernkwaliteiten zonder zich zorgen hoeven maken over de bedrijfsadministratie en andere secundaire processen.

De Odoo experts van erp|open

Leo

Managing Director

Wilco

Software ontwikkelaar

Wilco erp|open

Niels

Business IT consultant 

Arjen

Business IT Consultant

Brian

Business IT Consultant

Louis

Projectmanager

Raymond

Business IT Consultant

Roger

Projectmanager

Jordy

Software ontwikkelaar

Jessie

Marketeer

Johan

Business IT Consultant

Rudi

Finance Controller

Khalid

Business IT Consultant

Khalid erp|open

Gonçalo

Software ontwikkelaar

Marjan

Office Manager

Richard

Sales Manager

Veerle

Recruiter


Ingrid

Finance & Office Manager


Ahmed

Projectmanager
Jean-Paul

Business IT Consultant
Ben

Manager Consultancy
Raymond

Business IT Consultant
Mariska

HR professional
Andrea

Marketeer
Kom jij ons team versterken?

Werken bij erp|open betekent veel vrijheid, verantwoordelijkheden en samenwerken met leuke collega's! Je neemt deel aan een professioneel en gedreven team waarin jouw mening net zo zwaar telt als dat van iedereen. erp|open steunt je ideeën en vertrouwt in jouw ervaring en kennis. Student, starter of senior? Ontdek de mogelijkheden die erp|open jou kan bieden.