Odoo apps voor betere  salesresultaten

Meer tijd voor klantrelaties door gestroomlijnde processen.

   

  Voor je sales afdeling is het wel zo fijn om zo snel mogelijk te kunnen reageren op klanten en zorgen dat ze overgaan tot aankoop. Odoo kan je hierbij helpen door snel afspraken in te plannen via je website. Maar ook de integratie van het ERP-systeem aan de achterkant is minstens zo belangrijk, wie zijn je klanten, hoe vaak kopen ze iets en hoe krijg je contact met hen? Odoo heeft een aantal modules ontwikkeld die heel handig zijn voor meer inzicht in je verkopen en de afhandeling daarvan.

   Vraag een offerte aan 

Odoo CRM

Met de customer relationship management tool van Odoo draait het echt om de klant. Krijg in je CRM een snel overzicht van de status van orders, samenwerkingen met klanten en wat zich precies afspeelt binnen je sales team. Zie wanneer collega's oproepen of berichten loggen en deel je ideeën en bestanden met elkaar. Zorg in het dashboard voor een overzichtelijk klantenbestand en gebruik data om slimme beslissingen te nemen.

Ontwerp unieke dashboards

Maak unieke CRM dashboards om beeld te krijgen van je klant in één oogopslag. Gebruik gerichte data om betere klantbeslissingen te maken. 

Maak automatisch leads aan

Automatiseer activiteiten op basis van sales scripts: telefoongesprekken, meetings, mailing en offertes.

Beoordeel leads en zet ze snel door

Beoordeel leads en converteer ze eenvoudig naar prospects, klanten, offertes en orders.  

 
 

Odoo Sales

Gebruik de sales module om de beste offertes voor je klanten op te maken. Zet deze in een enkele klik om naar een verkooporder en laat je klanten sneller bevestigen met een elektronische handtekening. Beheer je contracten met factureerfases, facturen op tijd en materialen. Beheer je inschrijvingen met Odoo's terugkerende contracten en behoud vernieuwings- en upselling mogelijkheden. Klanten kunnen zichzelf gemakkelijk helpen door online toegang te hebben tot verkooporders, offertes en leveringsbonnen.

Maak overzichtelijk offertes

Verstuur complete en duidelijke prijsopgaven naar je potentiële klanten. Voeg extra informatie, product omschrijvingen en afbeeldingen toe met het drag & drop systeem.

Maximaliseer je winst

Bepaal, implementeer en regel de prijsstrategie voor je optimale omzet en bereken de juiste prijs op basis van klantgegevens.​

Automatiseer contracten

Zet offertes met een enkele klik om naar verkooporders met een enkele klik of laat de klant bevestigen met een elektronische handtekening.

 
 
klantlogo formfutura

“De hele flow van verkoop naar inkoop en financiële administratie is vanaf nu geautomatiseerd in het Odoo systeem. Waardoor er geen ingewikkelde koppelingen meer worden gemaakt met andere softwaresystemen die apart geüpgraded dienen te worden, in verschillende technieken zijn gebouwd en door verschillende leveranciers worden geleverd."

Odoo abonnementen

Focus op je belangrijkste sales taken en laat je abonnementen automatiseren. Met automatisch terugkerende sales en abonnementen kun je zelf je tijd steken in de dienstverlening en relatie met je klanten. Binnen no-time heb je eenduidige contracten opgesteld, worden de facturen automatisch verzonden en betaald en krijg je een handig overzicht van alle betalingen. Je kunt zelf alles zo instellen tot dat je tevreden bent.

Beheer je abonnementen

Beheer je contracten en abonnementen in een handig overzicht. Zo heb je als op een rijtje en zie je wanneer facturen betaald moeten worden.

Bespaar tijd op routine taken

Automatiseer routinetaken en zorg ervoor dat je sales medewerkers meer tijd overhouden om zich op nieuwe klanten en beheer te focussen. 

Gebruiksvriendelijk klantportaal

Geef je klanten toegang tot een gebruiksvriendelijke omgeving waar al hun gegevens en contracten snel te vinden zijn. 
 

Odoo E-commerce

Start nu jouw online webwinkel met de handige e-commerce module van Odoo. Maak in een paar stappen prachtige gepersonaliseerde product pagina's en boost jouw online verkopen. Met een geïntegreerd e-commerce platform kun je voorraden en verkopen automatiseren. Alles wordt automatisch bijgehouden waardoor je geen handmatige aanpassingen meer hoeft te doen. Begin vandaag nog!

Handige klantportalen

Als klanten zelf een account aanmaken hebben ze meteen een gebruiksvriendelijk klantportaal. Hierin kunnen ze hun bestellingen volgen.

Geïntegreerde betaalmethoden

De betaalmethoden zijn volledig geïntegreerd met de e-commerce app van Odoo. Zo zijn er een aantal standaard providers die je kunt gebruiken waaronder Ayden en Buckaroo. Met betaalprovider Mollie, één van de grootste payment service providers van Europa, hebben wij een partnerschap.

Snelle verzendingen

Versnel het fulfilment-proces met eenvoudige integraties voor jouw postbedrijf (zoals DHL en UPS) en volg je pakketten direct vanuit Odoo.​

 
 
  De financiële Odoo apps integreren perfect met:

Voorraad

Accounting

Website 
 

Helpdesk

Odoo Point Of Sale (POS)

Odoo POS is gebaseerd op een slimme interface dat ieder bedrijf zonder problemen snel in gebruik kan nemen. Door de flexibiliteit van de app kun je het helemaal instellen en  configureren naar de wensen van jouw bedrijf. Door de perfecte integratie met andere Odoo apps synchroniseert automatisch de voorraadbeheer module na elke voltooide transactie. Bekijk real-time de beschikbaarheid van producten. Het is ook mogelijk om je POS te koppelen met e-commerce, zo kun je je volledig richten op je multi-channel bedrijf. 

Odoo POS app

Online en offline altijd up-to-date

Zet snel en eenvoudig je winkel en betaalsysteem op met een internetverbinding, gebruik daarna altijd en overal je mobiele verkooppunt. Als je systeem offline is, wordt het later gesynchroniseerd.

Profiteer van integratie met de apps

Profiteer direct van de integratie met bijvoorbeeld je voorraden of verkopen. Zo worden je verkopen direct geregistreerd en klopt de voorraad altijd.

Niet per se dure hardware nodig

Bespaar in je winkel of horeca zaak op hardware door de POS app op mobiele devices te koppelen. Betalen via één klik op iedere tablet of telefoon. 
 

Odoo Afspraken

Automatiseer je afspraken en planningsproces, laat je klanten en bezoekers zelf afspraken inplannen op de door hun gewenste dag en tijdstip. Met Odoo Afspraken als online reserveringssysteem laat je je klanten zelf boekingen doen maar ook andere afspraken maken. Zo hoef je niet vooraf contact op te nemen en kunnen ze zelf hun afspraken verzetten. Zo wordt handig en snel jouw agenda altijd realtime aangevuld.

Synchroniseer agenda's

Stel zelf de werktijden per dag in zodat er geen afspraken buiten jouw werktijd worden gemaakt. Sync je agenda om dubbele afspraken te voorkomen.

Voorkom no-shows

Stuur automatische herinneringen via mail of SMS, zo voorkom je no-shows. Mochten klanten toch verhinderd zijn kunnen ze zelf online verzetten.​

Personaliseer formulieren

Pas zelf de intakeformulieren aan, zodat je altijd genoeg informatie hebt voordat je afspraak er is. Zo ben je altijd goed voorbereid!​

 
 

Opzoek naar een andere app? Er is nog veel meer!

Voor ieder bedrijfsproces heeft Odoo een oplossing. Meer weten over de mogelijkheden? Onze consultants staan klaar om jouw wensen te bespreken.

                Neem contact op!