Complete ERP-software voor e-commerce en groothandel

erp|open heeft met Odoo de complete ERP-software voor bedrijven in groothandel en e-commerce

Geïntegreerde software voor handel & e-commerce

De ERP-software van Odoo maakt processen in en rondom het magazijn efficiënter en gemakkelijker. Handig voor bedrijven in de groothandel en e-commerce, want iedere mutatie wordt bijgehouden; van inkopen en verkopen tot retouren en inventarisatie. Zo zijn jouw logistieke processen op de voet te volgen en volledig geïntegreerd met bijvoorbeeld je webshop of website. 

Vraag direct de whitepaper aan ​


Eén software pakket voor alle zakelijke processen

Traditionele ERP-systemen zijn vaak duur en hebben niet alle oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft. Er mist een koppeling of het is erg lastig om meerdere systemen met elkaar te integreren zodat je bij alle data kunt. De innovatieve ERP-software van Odoo is dé oplossing voor jouw bedrijf binnen de zakelijke dienstverlening. Met de standaardmodules kun je alle kanten op, maar je hebt ook toegang tot ruim 26.000 extra koppelingen in de Odoo app store. Alle Odoo applicaties integreren perfect met elkaar, daardoor heb je met Odoo de beste ERP-oplossing voor jouw bedrijf op zak.


Wat zijn de voordelen van Odoo?

✔ Alle belangrijke informatie op één centraal punt

✔ Op maat gemaakte dashboards

✔ Groot aantal koppelingen mogelijk

✔ Snel en eenvoudig inzicht tot al je zakelijke gegevens ​

 Lees: vijf redenen waar je blij wordt va Odoo als e-commerce bedrijf »

Van CRM tot logistieke processen

Odoo bevat complete functionaliteiten voor relatiebeheer, webshop, kassa, boekhouding en logistiek. Zo kun je zonder problemen klantgegevens inzien, inclusief aangevraagde offertes, prijsafspraken, openstaande orders, betaalde facturen, retouren en meer. Houd goed contact met je klanten en informeer ze met bestelinformatie en nieuwe acties.

✔ Ontwerp unieke dashboards om je klanten te monitoren
✔ Maak automatisch leads aan op basis van scripts
✔ Beoordeel leads en converteer ze eenvoudig naar prospects, klanten, orders en offertes.

Een succesvolle webshop

Profiteren van een moderne webshop, maar niet elke paar jaar willen herinvesteren in updates of maatwerk? Odoo is volledig geïntegreerd met functies voor logistiek, backoffice en administratie. Daarnaast is gebruiksvriendelijk door de low-code omgeving. Kortom: een betrouwbaar alternatief voor webshops zoals Magento, WooCommerce of PrestaShop.

✔ Creëer overzichtelijke klantportalen
✔ Kies voor veilige betaalmogelijkheden, onder andere via onze partner Mollie
✔ Versnel het fulfilment proces met een integratie voor jouw postbedrijf zoals DHL of UPS

Professionele verkoop

Odoo e-commerce is een krachtig en flexibel systeem waarbij de nadruk ligt op schaalbaarheid, conversie en veiligheid. Deze slimme alles-in-één oplossing zorgt ervoor dat er  geen ingewikkelde koppelingen met andere systemen nodig zijn en je direct inzage in je verkopen en financiën hebt.

✔ Zorg altijd voor precies voldoende voorraad en koppel deze met de voorraad op je webshop
✔ Track & trace al je producten
✔ Beheer je magazijn vanaf ieder device

Website builder

Bouw een fantastische website vanuit jouw Odoo ERP-systeem. Eenvoudig zonder code aan te passen en SEO-vriendelijk.

CRM

Blijf in contact met je (potentiële) klanten door alle informatie binnen één applicatie overzichtelijk te hebben. Houd alle contacten bij.

Helpdesk

Beheer je klantenservice met Odoo Helpdesk. Door standaard antwoorden in chats en e-mails aan te maken bespaar je veel tijd.

E-mailmarketing

Met de Odoo e-mailmarketing software kun je eenvoudig mailings opmaken en versturen naar leads, prospects en  klanten.

Zij gingen je voor

"Waar Formfutura eerder gebruik maakte van een standaard
e-commerce platform kiezen zij nu voor een moderne open-source online winkel. Naast dat de nieuwe webshop in Odoo eenvoudig in gebruik is, is het ook bijzonder dat deze volledig geïntegreerd is met de modules boekhouding, voorraadbeheer, verkoop en inkoop."  

Lees verder over Formfutura

 

 
/web/image/861-bd0df52c/erpopen-formfutura-01.jpg

Kies voor erp|open

De Odoo Gold Partner van Nederland
Als officiële Odoo Gold Partner beschikt erp|open over de vereiste middelen en kennis om Odoo ERP te implementeren. Middels de praktische aanpak van onze  Odoo specialisten  doen we actief mee! We implementeren Odoo in heel Nederland.

80+ succesvolle implementaties
In Nederland steken onze Odoo experts graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een succes brengen. Naast implementaties hebben we ook veel migraties naar nieuwere versies van Odoo mogen verzorgen.

Extra leren met Odoo Academy
We helpen je niet alleen met implementatie en advies, we geven ook trainingen zodat jouw eindgebruikers de applicaties van je zakelijke ERP software optimaal kunnen inzetten. We hebben diverse trainingen om jullie te ondersteunen. 

Lees verder in onze whitepaper voor e-commerce


7 redenen om voor een Odoo webshop te gaan, de slimme alles-in-één oplossing voor jouw online business. In no-time een webshop online en verkopen maximaliseren. Ben jij er klaar voor?

Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast, dan sturen we je direct onze whitepaper toe met o.a. 7 redenen om te kiezen voor Odoo.

Voornaam*
Achternaam
Email*
Firma*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief