erp|open is dé Odoo Gold partner van Nederland

Ervaar optimale ondersteuning door onze ervaren consultants


   

Wij staan voor je klaar als Odoo Gold Partner

Versterk je team met erp|open, de nummer 1 Odoo Gold Partner van Nederland. Onze Odoo specialisten zorgen voor doelgerichte ondersteuning door kennis, ervaring en expertise. Door onze jarenlange ervaring met ERP-implementaties brengen we de Odoo software in lijn met jouw organisatie.


Stel ons al je vragen 

Odoo  consultancy

Is Odoo geschikt voor jouw organisatie? En wat zijn de voor- en nadelen? Onze Odoo consultants begeleiden je in het maken van een weloverwogen keuze afgestemd op jouw organisatie. Wij richten jouw ERP-omgeving in zoals jij dat graag ziet.  Odoo implementatie

Of het nu om een enkele functie of een volledig traject gaat, onze experts streven naar 100% geslaagde Odoo partner implementaties. Van de inrichting van een nieuwe ERP omgeving tot het overzetten van data. En van training tot de uiteindelijke livegang.


Odoo ondersteuning

Onze Odoo consultants zorgen ervoor dat functioneel beheer binnen jouw organisatie geborgd wordt. Daardoor ben je in staat zelf eerste lijn support aan medewerkers te faciliteren en ben je minder afhankelijk van leveranciers.


Odoo  hosting

erp|open biedt de mogelijkheid om de Odoo hosting aan ons uit te besteden. Hosting door erp|open betekent: één aanspreekpunt, een kritisch beveiligde omgeving waar je data veilig geback-upt wordt én lage instapkosten voor een eigen virtuele omgeving.


Odoo software

Doordat met Odoo alle belangrijke bedrijfsfuncties geïntegreerd zijn in één totaalpakket zorgt het voor grotere efficiëntie en kostenbesparing. Odoo geeft de flexibiliteit om standaard bedrijfsprocessen goed in te richten en met maatwerk je software compleet te maken.

Odoo migratie

Is je softwaresysteem verouderd? Ben je toe aan meer functionaliteiten? Wil je nieuwe applicaties gebruiken, kosten besparen of verschillende ICT omgevingen samenvoegen? Onze Odoo specialisten helpen je met een heldere aanpak om slim en snel te migreren.

Odoo voor iedere branche

Odoo voor dienstverleners

Ben je op zoek naar ERP-software die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengt? Doordat de Odoo apps perfect met elkaar samenwerken kun je al jouw bedrijfsprocessen zonder problemen aan elkaar koppelen. Handig toch?

​Meer informatie

odoo voor dienstverleners

Odoo voor e-commerce

In de groothandel en e-commerce zorg je voor een goede bevoorrading van je bedrijf. Het is ook belangrijk om online gevonden te worden en te zorgen dat je webshop gekoppeld wordt aan je bedrijfsprocessen. Odoo helpt!

Meer informatie

Odoo voor e-commerce

Odoo voor productie

Productieprocessen versnellen, versoepelen en automatiseren. Met de modulaire apps van Odoo zorgen we voor de ideale verdeling van jouw bedrijfsprocessen. Bekijk hier hoe Odoo jouw bedrijf hierin kan ondersteunen.

Meer informatie

Odoo voor productie
 

Meer over Odoo

De ERP-software van Odoo zorgt voor een naadloze integratie tussen verschillende bedrijfsprocessen. Binnen één compleet ERP-systeem ben je verzekerd van diverse eenvoudig bedienbare apps, waardoor je jouw bedrijf kunt automatiseren.

Meer informatie

Test Odoo met demo

Ben jij overtuigd door de modulariteit van Odoo en wil je met eigen ogen zien hoe de ERP-software werkt? We delen ons enthousiasme graag. Ontdek de Odoo modules nu zelf  in een vrijblijvende demo omgeving.


Meer informatie

Odoo partner

Waarom heb je een ERP-implementatiepartner nodig? Bij erp|open streven we naar een goed contact waardoor we snel kunnen schakelen. Onze ervaren consultants denken graag mee in advies, implementatie, migratie en Odoo ondersteuning.

Meer informatie

Capitar over Odoo

Je kunt niet overal goed in zijn, is de filosofie van Capitar. Daarom heeft Capitar (als bedrijf in de IT-dienstverlening) gekozen voor Odoo. Samen met onze consultants hebben zij de juiste keuze gemaakt, omtrent inrichting, beheer en gebruik. De inmiddels jarenlange samenwerking zorgt voor een prettige werksfeer met hele mooie resultaten.

Capitar logo