Optimale ondersteuning

door onze ervaren Odoo consultants

Onze Odoo experts staan voor je klaar

Versterk je team met erp|open, de nummer 1 Odoo Gold Partner van Nederland. Onze Odoo specialisten zorgen voor doelgerichte ondersteuning door kennis, ervaring en expertise. Samen brengen we bedrijfssoftware in lijn met jouw organisatie. 

Odoo Consultancy

Is Odoo geschikt voor jouw organisatie? En wat zijn de voor- en nadelen? Onze Odoo consultants begeleiden je in het maken van een weloverwogen keuze afgestemd op jouw organisatie. Wij richten jouw ERP-omgeving in zoals jij dat graag ziet.  

Odoo implementatie

Of het nu om een enkele functie of een volledig traject gaat, onze Odoo experts streven naar 100% geslaagde implementaties. Van de inrichting van een nieuwe omgeving, het overzetten van data, de training van gebruikers tot de uiteindelijke live-gang.

Odoo ondersteuning

Onze Odoo consultants zorgen ervoor dat functioneel beheer binnen jouw organisatie geborgd wordt. Daardoor ben je in staat zelf eerste lijn support aan eigen medewerkers te faciliteren en ben je minder afhankelijk van leveranciers.   
 

“Voorheen werkten we in een Excel document met zo’n 4.000 regels. Elke week waren we heel veel handelingen aan het herhalen. Odoo maakt het mogelijk flink vooruit te werken en voor de komende twaalf maanden een planning te maken.”
Lees het klantverhaal

Odoo hosting

erp|open biedt de mogelijkheid om de hosting van jouw Odoo applicaties aan ons uit te besteden. Dit betekent: één aanspreekpunt, een kritisch beveiligde omgeving waar je data veilig geback-upt wordt én lage instapkosten voor een eigen virtuele omgeving. 

Odoo software

Alle belangrijke bedrijfsfuncties geïntegreerd in één totaalpakket zorgt voor grotere efficiëntie en kostenbesparing. Odoo geeft de flexibiliteit om  primaire processen goed in te richten en met klantspecifieke apps(maatwerk) de bedrijfstoepassing compleet te maken.

Odoo migratie

Is je softwaresysteem verouderd? Ben je toe aan meer functionaliteiten? Wil je nieuwe applicaties gebruiken, kosten besparen of verschillende ICT omgevingen samenvoegen? Onze Odoo specialisten helpen je met een heldere aanpak om slim en snel te migreren.

erp|open is Odoo Gold partner

Als officiële Odoo Gold Partner beschikt erp|open over de vereiste middelen en kennis om Odoo te implementeren. Middels de praktische aanpak van onze Odoo specialisten adviseren wij niet alleen, we doen ook actief mee! Onze Odoo experts steken graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een succes brengen.

Odoo Gold Partner
erpopen odoo factsheet

Meer weten over erp|open en Odoo?
Download onze factsheet

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
ERP
Whitepaper