Ervaar ook optimale ondersteuning

van dé Odoo Gold partner van Nederland


   

Wij staan voor je klaar als dé Odoo Gold Partner

Versterk je team met erp|open, de nummer 1 Odoo Gold Partner van Nederland. Onze Odoo specialisten zorgen voor doelgerichte ondersteuning door kennis, ervaring en expertise. Door onze jarenlange ervaring met ERP-implementaties brengen we de Odoo software in lijn met jouw organisatie.


Stel ons je vragen 

Odoo consultancy

Is Odoo geschikt voor jouw organisatie? En wat zijn de voor- en nadelen? Onze Odoo IT Business consultants begeleiden je in het maken van een weloverwogen keuze afgestemd op je organisatie. Onze eigen ontwikkelaars, projectmanagers en consultants vormen samen een team om jouw Odoo oplossing in te richten zoals jij wilt.Odoo implementatie

Wij hebben een unieke implementatieaanpak. Helder en voorspelbaar. Of het nu gaat om een klein of omvangrijk project: iedere implementatie pakken wij uniform aan. Met onze kennis opgedaan in 10 jaar Odoo implementaties in allerlei branches weten wij jouw project tot een succes te volbrengen.


Odoo helpdesk

Heb je na de livegang van je omgeving nog technische vragen of hulp nodig? Dan kun je rekenen op onze professionele helpdesk. Zelfs als wij de implementatie niet hebben uitgevoerd, helpen onze Odoo-experts je graag verder. 


Odoo hosting

Wij hosten Odoo software op het cloudplatform van Odoo (odoo.sh) Dit zorgt voor optimale beveiliging, performance, stabiliteit én lage instapkosten voor jouw virtuele omgeving. ​


Odoo migratie

Het upgraden van je Odoo-omgeving kan een grote uitdaging lijken. Onze projectteams ontzorgen je hierin volledig. Met onze ontwikkelde migratiescripts weet je van tevoren waar je aan toe bent. In een relatief korte doorlooptijd zorgen wij dat ook dit project tot een succes volbracht wordt.

Odoo training

Om de adoptie van Odoo tot een succes te maken zijn trainingen essentieel. Kies voor een van de standaard trainingen via de Odoo Academy of laat onze consultants train-de-trainer of gebruikerstraining geven op de werkvloer, in jullie eigen omgeving.

Odoo voor iedere branche

Odoo voor dienstverleners

Ben je op zoek naar ERP-software die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengt? Doordat de Odoo apps perfect met elkaar samenwerken kun je al jouw bedrijfsprocessen zonder problemen aan elkaar koppelen. Denk bijvoorbeeld aan urenregistratie. Handig toch?

​Meer informatie

Odoo voor handel

In de groothandel, e-commerce en retail zorg je voor een goede bevoorrading van je bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om online gevonden te worden en te zorgen dat je webshop gekoppeld wordt aan je bedrijfsprocessen. Odoo helpt je hierbij!

Meer informatie
Odoo Point of Sale

Odoo voor productie

Productieprocessen versnellen, versoepelen en automatiseren. Met de modulaire apps van Odoo zorgen we voor de ideale verdeling van jouw bedrijfsprocessen. Bekijk hier hoe Odoo jouw bedrijf hierin kan ondersteunen.

Meer informatie Odoo voor productie

 

Meer over Odoo

De ERP-software van Odoo zorgt voor een naadloze integratie tussen verschillende bedrijfsprocessen. Binnen één compleet ERP-systeem ben je verzekerd van diverse eenvoudig bedienbare apps, waardoor je jouw bedrijf kunt automatiseren.

Meer informatie

Odoo uitproberen

Ben jij overtuigd door de functionaliteit en flexibiliteit van Odoo en wil je met eigen ogen zien hoe de ERP-software werkt? We delen ons enthousiasme graag. Ontdek de Odoo modules nu zelf  in een gratis en vrijblijvende demo omgeving.


Meer informatie

Odoo partner

Waarom heb je een ERP-implementatiepartner nodig? Bij erp|open streven we naar een goed contact waardoor we snel kunnen schakelen. Onze ervaren consultants denken graag mee in advies, implementatie, migratie en Odoo ondersteuning.

Meer informatie