Odoo apps voor de operatie van je bedrijf

         Zorg voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering 

         De operatie ligt in het hart van je bedrijf en is misschien wel een van de belangrijkste afdelingen. De operatie is vaak verantwoordelijk voor het effectieve verloop van de operaties binnen een bedrijf. Hier worden vooral de waarde toevoegende activiteiten verricht. Daarom heeft Odoo handige applicaties ontworpen die jouw bedrijf helpen de operatie en productie helemaal op orde te hebben.


         Odoo MRP

         Met de manufacturing (MRP) applicatie van Odoo vervang je al je problemen met één goede oplossing. Met MRP is manufacturing, kwaliteit, onderhoud en PLM (product lifecycle management) volledig geïntegreerd.  Je hoeft bijvoorbeeld je uren niet meer te registreren omdat het bedieningspaneel van het workcenter een nauwkeurige planning met productietijden voor je maakt. Met de ingebouwde realtime communicatie zullen je medewerkers nooit meer waarschuwingen of meldingen missen over belangrijke veranderingen of kwaliteitscontroles. Zorg er met deze app voor dat je grondstoffen automatisch besteld worden en maak eenvoudig materiaallijsten, productie routings en productie- en werkorders!

         Odoo tekst en afbeelding blok

         Optimaliseer je 
         voorraadsniveau

         Laat de planner alles voor je berekenen. Gebruik routers, beperkingen en doorlooptijd om je voorraadsniveau te optimaliseren en tekorten in je voorraad te voorkomen. 

         Gebruik barcodes
         out-of-the-box

         Welke methode je ook gebruikt, met Odoo Barcode versnel je activiteiten in iedere productiefase. Denk aan ontvangst, inpakken en orders verwerken in je magazijn.

         Ontdek
         MRP reporting

         Maak in een handomdraai persoonlijke dashboards om de prestaties van productie in realtime bij te houden. Maak dynamische rapporten en verbeter je productiecyclus.


          
          

         Odoo afbeelding en tekstblok

         Odoo Kwaliteitscontrole

         Als productiebedrijf wil je altijd de kwaliteit van je producten kunnen waarborgen. Definieer controlepunten om de kwaliteitscontrole op te roepen bij specifieke voorraadbewerkingen. Je kunt heel eenvoudig je kwaliteitsmeldingen organiseren in de overzichtelijke kanban-interface in de kwaliteitsmodule. Versleep makkelijk meldingen om je voortgang te rapporteren en gebruik visuele indicatoren om je op kritische meldingen te focussen. Kwaliteitschecks en waarschuwingen zijn volledig geïntegreerd in je productie- en voorraadproces. Voer daarnaast geavanceerde checks uit met producten die je naar kwaliteitszones stuurt.

         Definieer
         controlepunten 

         Definieer controlepunten om de kwaliteitscontrole op te roepen bij specifieke voorraadbewerkingen.

         Roep kwaliteits-
         inspecties op

         Bepaal kwaliteitscontrole plannen om ontvangst-, in-proces, en eindinspecties op te roepen.

         Automatiseer
         je kwaliteitscontrole

         Gebruik tags om kwaliteitsmeldingen te categoriseren en maak regels aan om meldingen en acties snel te automatiseren. 

          
          
          

         Odoo Project Management

         Manage projecten als nooit tevoren met de project management module van Odoo. Met de overzichtelijke kanban interface heb je direct een netjes en efficiënt overzicht van je projecten. Houd daarnaast je projecten inzichtelijk met de kalenderfunctie, waarbij je deadlines kunt volgen. Blijf goed samenwerken doordat je met klanten, teamleden, afdelingen en andere belanghebbenden kunt communiceren via jouw dashboard. Wijs tijden toe aan taken binnen een bepaald project en maak gerichte rapportages vanuit de beschikbare analyses. Daarnaast is de Project module gekopped aan Timesheets waardoor uren automatisch gefactureerd kunnen worden.

         Odoo tekst en afbeelding blok

         Handige
         kanban-interface

         Geef alle projecttaken eenvoudig weer in een makkelijk leesbaar overzicht. Zo weet iedereen wat er van elkaar verwacht wordt.

         Plan projecten
         nu ver vooruit

         Houd altijd en overal grip op projecten en taken en plan van tevoren taken in op de beschikbaarheid van je medewerkers. Koppel aan Timesheets.

         Communiceer
         snel en eenvoudig

         Voeg snel korte notities of bestanden aan je taken toe en blijf verbonden met je team. Verbeter de samenwerking via chat en realtime notitieblok.


          
          

         Odoo afbeelding en tekstblok

         Odoo Helpdesk

         Breid jouw klantenservice uit met de handige Helpdesk module van Odoo. Volg nu met jouw team snel klantentickets op en reageer direct op vragen van jouw klanten met automatische antwoorden die je zelf instelt. Bereik je klanten via social media, live chat, mail of je website. In de app Helpdesk krijg je door de kanban-interface direct beeld van de workload voor jouw team. Controleer de status van tickets door de op maat gemaakte SLA-regels. Zorg ervoor dat mensen niet te lang met vragen zitten door automatische antwoorden in FAQ, mail en chat en stuur geëscaleerde tickets door naar de expert uit jouw team. 

         Volg, prioriteer en los klantentickets op

         Binnen één overzicht kun je alle tickets volgen, prioriteren en toewijzen aan teamleden. Zo zorg je dat tickets altijd snel opgelost worden. 

         Bereik je klanten
         via verschillende kanalen

         Website, social media, live chat of e-mail het kan allemaal gekoppeld worden aan je helpdesk waardoor iedereen snel geholpen is.

         Lever een intelligente selfservice

         Ontwikkel door je FAQ, trainingsvideo's en presentaties rechtstreeks aan tickets te koppelen. Geef automatisch antwoord.

          
          
          

         Odoo Voorraad

         Zonder de bevoorrading van je magazijn kun je je producten niet verkopen of maken. Gebruik daarom de voorraad module van Odoo, hiermee zorg je dat je altijd voldoende voorraad hebt en de prestaties en verwerkingstijd hiervan verbetert. Organiseer je magazijn beter met het slimme dubbele invoer voorraadsysteem. Het heeft geen invoer, uitvoer of transformatie maar is gericht op voorraadbewegingen tussen locaties. Dit is de meest efficiënte opslagmethode, waardoor je je interne activiteiten kunt verbeteren.

         Odoo tekst en afbeelding blok

         Zorg altijd voor exact voldoende voorraad

         Bereken hoeveel voorraad je precies nodig hebt om de productie te ondersteunen, zit niet met overschotten of te weinig voorraad. 

         Track & trace 
         al je producten

         De voorraad app biedt een volledige tracering van al je producten. Denk hierbij aan de levering maar ook zeker aan de retouren.

         Beheer je magazijn
         op elk device

         Je hebt geen tientallen computers meer nodig om je magazijn te beheren, combineer tablets met barcodescanners en beheer alles zonder zorgen.


          
          

         Op zoek naar een andere app? Er is nog veel meer! 

         Voor ieder bedrijfsproces heeft Odoo een oplossing. Meer weten over de mogelijkheden? Onze consultants staan klaar om jouw wensen te bespreken.