erp|open, wie is dat eigenlijk?

Ontdek wat ons uniek maakt

In je zoektocht naar een ERP-implementatiepartner vraag je je wellicht af wie erp|open is. Hierbij het antwoord in een notendop.

We zijn een softwareconsultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren en begeleiden van organisaties bij het gebruik van de software Odoo. Wij vinden dat alle behoeften van een bedrijf met één eenvoudige oplossing ondersteund moeten worden. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een ERP-software waarmee organisaties kunnen groeien. In deze blog vertellen we je meer over onze unieke aanpak in de wereld van ERP-implementaties.​

Wij geven tijdens een project alles om de software volledig tot zijn recht te laten komen en organisaties te laten groeien. We geloven sterk in de kracht van de innovatieve bedrijfssoftware van Odoo, die voor veel bedrijven in diverse branches kan worden ingezet. Sinds 2014 zijn wij met trots Odoo implementatiepartner. Onze experts zijn in staat om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren en te structureren, waardoor een groot deel van het werk uit handen wordt genomen.

erp|open X Odoo

Everything we do, we Odoo it for you!  

Dit maakt ons uniek

Ons team heeft diepgaand inzicht in wat organisaties nodig hebben en heeft een bewezen geschiedenis van succesvolle Odoo-projecten. Dat succes heeft te maken met onze unieke implementatiemethode. 

Het grootste verschil maken we met onze manier van werken als het gaat om verandermanagement. Hierbij draait alles om het aanpassen van de manier van werken. Onze kracht ligt in het bieden van ondersteuning. Persoonlijk contact tijdens onze projecten vinden wij enorm belangrijk. We zijn daarom vaak bij opdrachtgevers op locatie om die organisatie zoveel mogelijk mee te nemen in de verandering van werken. Dankzij ons grote team in Nederland (van meer dan 30 toppers), zijn we altijd in de buurt. 

Ook onderscheiden we ons van andere implementatiepartners door een eigen ontwikkelteam. Dit eigen ontwikkelteam kan o.a. op maat gemaakte Odoo-oplossingen creëren. Hoe we dit team inzetten is uniek in de Odoo wereld. Eerst wordt er namelijk een functioneel ontwerp gemaakt door de Business Consultant. Dan komt de ontwikkelaar in beeld die een technisch ontwerp maakt waarna het idee uitvoerig getest wordt. Een intensief project, maar alleen zo kun je de kwaliteit waarborgen maatwerkoplossing. 

Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in grootschalige en complexe Odoo-implementaties. Met ons uitgebreide team aan Business IT consultants, kunnen wij zelfs de meest complexe projecten met succes afronden.

Dit zeggen onze klanten

Onze unieke implementatiemethode werkt. Dat hebben onze klanten mogen ervaren. Zo hebben wij Tonzon geholpen met de overgang naar Odoo:

 ‘De voornaamste reden dat we erp|open kozen was dat ik een goed gevoel had bij hun competentie. De eerste keer dat ik daar kwam legden ze uit hoe ze werkten, hoe ze de planning deden en wat zij voor ons konden doen. Dat heeft mij het gevoel gegeven dat ze wisten waar ze het over hadden. En dat ze ons echt van dienst konden zijn, ook in advies. Dat is ook zo gebleken.’ 

Ook Heusinkveld is blij met Odoo als kernsysteem van hun organisatie. Door de implementatie van Odoo, kan Heusinkveld nu nog meer vertrouwen op zijn data en informatie. En heeft TWS, dankzij Odoo, 100% realtime informatie door de applicatie integratie.

erp|open

Meer lezen over onze projecten?

Lees al onze klantcases!

Deel deze post
Archiveren
Odoo roadshow: 16 januari
Ontdek wat Odoo voor jouw business kan betekenen