Groothandel & e-commerce 

De software die de (groot)handel laat groeien

Neem een logistieke voorsprong

Odoo maakt processen in en rondom het magazijn efficiënter gemakkelijker. Elke mutatie wordt bijgehouden; van inkopen en verkopen tot retouren en inventarisatie. Zo zijn jouw logistieke processen op de voet te volgen.


Van CRM tot logistiek

Odoo bevat de volledige functionaliteit voor relatiebeheer, webshop, kassa, boekhouding en logistiek. Zo kun je zonder problemen klantgegevens inzien, inclusief aangevraagde offertes, prijsafspraken, openstaande orders, betaalde facturen, retouren en meer.

Professionele verkoop 

Odoo e-commerce is een krachtig en flexibel systeem waarbij de nadruk ligt op schaalbaarheid, conversie en veiligheid. Deze slimme alles-in-één oplossing zorgt ervoor dat er  geen ingewikkelde koppelingen met andere systemen nodig zijn en je direct inzage in je verkopen en financiën hebt.

Een succesvolle webshop 

Profiteren van een moderne webshop, maar niet elke paar jaar willen herinvesteren in updates of maatwerk? Odoo is volledig geïntegreerd met functies voor logistiek, backoffice en financiën. Kortom: een betrouwbaar alternatief voor Magento, WooCommerce of PrestaShop. 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Odoo module website


Website CMS

Bouw een fantastische website vanuit uw Odoo ERP-systeem. Eenvoudig aan te passen en SEO-vriendelijk.

Odoo module blogs 


Blogs

Blijf in contact met je (potentiële) klanten en bied ze waardevolle content. Met Odoo publiceer je eenvoudig nieuws en blog artikelen.

Odoo module verkoop 


Verkoop

Maak eenvoudig offertes, verstuur ze per e-mail of maak een online offerte. Converteer met 1 druk op de knop offertes in orders en leveringen.

Odoo module marketing 


E-mail marketing

Met de Odoo mailing software kun je eenvoudig mailings versturen naar leads, prospects en klanten.
Download onze whitepaper: Odoo en e-commerce

Download het e-commerce whitepaper

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
ERP
Whitepaper

Zij gingen je voor 


Waar Formfutura eerder gebruik maakte van een standaard
e-commerce platform kiezen zij nu voor een moderne opensource online winkel. Naast dat de nieuwe webshop in Odoo eenvoudig in gebruik is, is deze volledig geïntegreerd met de modules boekhouding, voorraadbeheer, verkoop en inkoop.  

Bekijk de hele klantcase

"Integratie pur sang, één oplossing voor al onze bedrijfsactiviteiten inclusief webshop."

Arnold Medenblik, directeur Formfutura