5 redenen waarom je ons nodig hebt

Werken met een implementatiepartner biedt veel voordelen. In deze blog lees je wat een implementatiepartner oplevert.

Waarom een ERP-partner?

Als bedrijf heb je bedrijfssoftware nodig, logisch. Dit vergt de nodige kennis voor degene die het systeem moet onderhouden. Veel bedrijven hebben een intern IT-team waarbij ze allerlei IT-operaties voor hun bedrijf onderhouden. Maar wat nou als de specifieke kennis voor jouw ERP- of CRM-systeem niet aanwezig is? Dan is het fijn als je een goede implementatiepartner hebt die, naast het advies en de implementatie van jouw ERP-software, ook bij de hosting of onderhoud en service van jouw bedrijfsapplicaties ondersteunt.

Eén simpele oplossing: Odoo

In de blog geven we je vijf belangrijke redenen waarom je erp|open nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien. Wij vinden namelijk dat alle behoeften van een bedrijf met één simpele oplossing gecoverd moeten kunnen worden. En daarop is de ERP-software van Odoo het antwoord.

Werken lop laptop met Odoo

#1 Bespaar tijd

Als je ook na de implementatie blijft samenwerken met jouw ERP-software partner, heb je altijd toegang tot de nodige expertise. Vaak zien wij in samenwerkingen dat de IT-afdeling goed werk levert, maar dat de echte kennis van een tool ontbreekt. Logisch ook, want daar is niet iedereen voor opgeleid. We weten allemaal dat tijd geld is, dus waarom zou je alle kennis binnen je bedrijf houden als je ook makkelijk kunt samenwerken met een specialistische partner. Ben je benieuwd naar ons plan van aanpak?

Download de whitepaper
Medewerkers Odoo

#2 Investeer in medewerkers

Dat je hebt geïnvesteerd in een ERP-systeem is al geweldig. Hiermee kun je een groot deel van je bedrijf structureren, automatiseren en delen van de werkzaamheden productiever maken. Natuurlijk kun je nog veel meer uit Odoo halen, dan is het wel handig als je medewerkers wel goed weten hoe zij de applicaties optimaal kunnen benutten. Denk bijvoorbeeld aan onze trainingen bij Odoo Academy!

Bekijk de Odoo trainingen

Werken op kantoor

#3 Een succesvolle implementatie

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé Odoo Gold Partner van Nederland. Ook wij leren nog elke dag, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat we het inzicht hebben om de benodigde applicaties in te richten voor jouw bedrijf. Niet alleen met Odoo, maar ook met business. Die combinatie zorgt ervoor dat wij jouw business laten groeien met Odoo.

Odoo op laptop

#4 De services

Denk hierbij aan Odoo-licenties, hosting van jouw bedrijfssoftware, koppelingen tussen jouw verschillende bedrijfstools, add-ons en maatwerk. Ook kun je ook uitgaan van technisch of functioneel advies.

Bij erp|open doen we dat door de implementatie per fase te bekijken. Hierdoor kunnen je medewerkers aan de software van Odoo wennen. Naast de implementatie, consultancy, migratie en ondersteuning in functioneel beheer bieden wij ook Odoo hosting aan.

Bekijk onze diensten

Werken op kantoor

#5 Duurzaamheid

De technologische ontwikkelingen lijken tegenwoordig bijna sneller dan het licht te gaan. Om ervoor te zorgen dat je er jaren plezier van kunt hebben, zijn er bijvoorbeeld updates voor je systeem en applicaties nodig. Voor Odoo is er ieder jaar een flinke upgrade en zijn er tussentijds altijd nog kleine updates waardoor jouw bedrijfssysteem beter werkt. Uitbreidingen van extra modules aan de software zijn altijd mogelijk en snel geïmplementeerd.

Bij erp|open checken onze consultants regelmatig of jouw Odoo software goed blijft draaien. Komt de werking in gevaar? Dan is het altijd mogelijk om te migreren naar een nieuwere versie met nieuwe technologische functies.

Aan de slag met erp|open

Bij erp|open zijn we overtuigd om de sterke basis in Odoo aan te vullen met het expertise van ons team. Naast de implementatie is het enorm belangrijk om jouw ERP-systeem regelmatig te checken en updates uit te voeren. Zo ben je verzekerd van een geslaagde operatie waarbij je alles uit je bedrijfssoftware kunt halen. Denk aan het automatiseren van onderdelen van jouw bedrijf, maar ook aan alle handige integraties die mogelijk zijn binnen Odoo. Het zal je verbazen hoe veel makkelijker sommige functies worden als je de handen ineenslaat met een Gold partner.

Tienduizenden bedrijven gebruiken Odoo om hun bedrijf te laten groeien

We helpen jou groeien met de bedrijfssoftware van Odoo

Deel deze post
Labels
Archiveren
We zijn nu ISO 27001 gecertificeerd!