Klant Formfutura

Volledige integratie van Odoo Apps

Formfutura is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment filament en 3D-printmaterialen. Uit eigen magazijn leveren zij razendsnel hoogwaardige 3D-printersupplies met de gewenste eigenschappen en kleur. Formfutura startte in 2012, toen de markt nog overzichtelijk en compact was. Al jarenlang is er sprake van groei in de 3D-printindustrie. Het is dan ook niet zo vreemd dat ook 3D printer onderdelen steeds gewildere objecten zijn en het aanbod zich uitbreidt. Vandaag de dag levert Formfutura zo’n 600 verschillende producten vanuit hun webshop.

50% 

meer orders verwerken

Door de huidige integratie kunnen we met de huidige bezetting meer orders verwerken.

40%

kostenreductie

Door Odoo in te zetten zijn kosten meer beheersbaar en efficiënter in de hand te houden.

100%

rapportage

Real time informatie stelt je in staat je organisatie beter te sturen op ieder moment.

Formfutura magazijn

Voor én achter de schermen Odoo

Enige tijd geleden startte Formfutura de zoektocht naar een alles-in-een oplossing; een flexibele, web gebaseerde business software voor zowel de front- als back-end. Naast een webshop wensten zij ook oplossing die ook vanuit inkoop, verkoop, voorraad ook de financiële administratie ondersteunt.                                        

Volledige integratie van Odoo apps

Waar Formfutura eerder gebruik maakte van een standaard e-commerce platform kiezen zij nu voor een moderne open source online winkel. Naast dat de nieuwe webshop in Odoo eenvoudig in gebruik is. Is het ook bijzonder dat deze volledig geïntegreerd is met de modules boekhouding, voorraadbeheer, verkoop en inkoop. 

Formfutura magazijn
Formfutura magazijn

De resultaten spreken voor zich

De hele flow van verkoop naar inkoop en financiële administratie is vanaf nu geautomatiseerd in het Odoo systeem. Waardoor er geen ingewikkelde koppelingen meer worden gemaakt met andere softwaresystemen die apart geüpgraded dienen te worden, in verschillende technieken zijn gebouwd en door verschillende leveranciers worden geleverd.


Onze consultant aan het woord

"Naast dat erp|open de volledige implementatie begeleid en levert dragen wij ook zorg voor de training van de eindgebruikers. Op een praktijkgerichte wijze laten wij Formfutura kennismaken met alle aspecten die zij nodig hebben om op een professionele manier te kunnen werken in Odoo."


Neem contact met ons op

Collega Niels

Formfutura maakt gebruik van de volgende apps:

E-commerce

Odoo e-commerce

CRM & Verkoop

Odoo CRM

Klantenservice

Odoo service

Voorraad

Odoo Voorraad