Maak kennis 

met onze Odoo specialisten

Onze Odoo experts

Martin

Finance consultant

"Als voormalig CFO zit ik nu bij de bedrijven aan tafel. Organisaties helpen en adviseren, dat is mijn passie. Odoo is anders dan traditionele ERP, vanuit mijn Infor LN achtergrond is mijn kennis breed inzetbaar."

Cas

Functioneel consultant

"Bedrijfsprocessen efficiënter inrichten binnen een modern snel ontwikkelend ERP systeem maakt dat ik graag werk met Odoo. Voor MKB implementaties, migraties en upgrades ben je bij mij aan het juiste adres."

Wilco

Functioneel consultant

"De modulaire opbouw van Odoo maakt het systeem makkelijk in gebruik, maar zorgt er ook voor dat Odoo oneindig veel mogelijkheden biedt. Financiële en logistieke omgevingen kennen voor mij geen geheimen." 

Marinka

Functioneel consultant

"Als Odoo consultant van het eerste uur (ik ken Odoo al sinds versie 6!) ontdek ik iedere dag weer nieuwe mogelijkheden met en in Odoo. In de loop der jaren zie ik terug dat Odoo gebruikersvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Voor mij de ideale software om mee te werken!"

André

Technisch consultant

"Van je hobby je werk maken. Dat is wat Odoo voor mij betekent. Van 'complexe' klantprojecten tot het actief bijdragen aan de Odoo community, dat is hoe mijn werkdag eruit ziet".

Raymond

Functioneel consultant

"Veel uitdagingen binnen Odoo zijn al getackeld maar er is altijd wel een nieuwe waar je een oplossing voor moet verzinnen. Het implementeren van een totaaloplossing en nieuwe gebruikers kennis bijbrengen zodat zij efficiënt kunnen werken met Odoo, maken mijn werk een uitdaging." 

Jordy

Odoo ontwikkelaar

"Door de opbouw van Odoo is werkelijk alles aanpasbaar. Van een kleur of positie van een knop tot aan complete modules. Leergierig en nieuwsgierig als ik ben maakt werken met Odoo voor mij een geweldige uitdaging."

Jurian

Designer en webspecialist

“Bij het realiseren van een website of portaal maak ik graag gebruik van de standaard Odoo bouwblokken en functionaliteit. Toch wil ik de vrijheid hebben dit bij iedere klant of organisatie aan te laten sluiten bij hun corporate identity. Odoo geeft die vrijheid en flexibilieit.”

Thom

Odoo ontwikkelaar

"Odoo is een modern en snel ontwikkelend "next generation" ERP systeem. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat ik de systemen van onze klanten stabiel en snel door kan ontwikkelen." 

Hendrik Jan

Functioneel Odoo consultant

"Dankzij het opensource-model van Odoo hebben we, samen met duizenden ontwikkelaars en business-experts, in slechts een paar jaar honderden apps weten te maken." 

Jessie

Marketing en communicatie

"Vernieuwde functionaliteiten, een snellere werking en een verhoogde gebruiksvriendelijkheid; sinds we zelf over zijn op Odoo is werken met Odoo alleen maar leuker geworden!"  

Reinder

Financial Controller

"Als finance controller heb je behoefte aan een goed en actueel inzicht. Odoo maakt op een frisse en nieuwe manier financiële informatie inzichtelijk."

Marjan

Office manager

"Het wagenpark, pensioenen, facturatie en debiteurenbeheer. Ik zorg ervoor dat iedereen gefaciliteerd is zijn of haar werk goed te kunnen doen."

Cor

Functioneel consultant

"Als business consultant probeer ik dagelijks iets toe te voegen binnen organisaties die verandertrajecten hebben ingezet. Een grote impact voor een organisatie, dan is het belangrijk het totaalplaatje te kunnen blijven overzien."

Erik-Jan

Operationeel manager 

"Odoo is een bewezen, flexibel en zeer breed inzetbaar stuk software. Naast de aansturing hou ik me ook bezig met de ontwikkeling van onze dienstverlening en medewerkers".

Leo

Odoo adviseur

"Als je het hebt over het Odoo virus, dan heb je het over erp|open. Organisaties slimmer en enthousiast maken met Odoo en werken met een team van gedreven collega's, daar krijg ik energie van!"

Louis

Functioneel consultant

"De afgelopen 10 jaar was ik als consultant werkzaam in diverse branches. Odoo bewijst jaar in jaar uit een  zeer brede en generieke oplossing voor elke type organisatie te zijn. "

Martijn

Functioneel consultant

"Na 10 jaar food en 4 jaar hightech bij namen als Philips, NXP, Infor en SAP is het tijd om de open source wereld te verkennen. Odoo loopt vooruit als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en is in de breedste zin veel meer dan alleen een ERP pakket."

 

Dianne

Marketing en communicatie

"Met Odoo 13 voor de deur zijn er weer handige updates en nieuwe functies om mee te werken. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen en publiceren van social media posts binnen de Odoo omgeving."

 

Join the team!

We zijn op zoek naar nieuwe collega's. Kijk daarvoor op onze vacaturepagina

Kom ons team versterken!

Werken bij erp|open betekent veel vrijheid, de nodige verantwoordelijkheden en fun! Je neemt deel aan een professioneel en gedreven team waarin jouw mening net zo zwaar telt als die van jouw collega’s. erp|open steunt jouw ideeën en vertrouwt in jouw ervaring en kennis. Student, starter of senior? Ontdek welke mogelijkheden erp|open jou kan bieden.