Webinar: starten met Odoo

zo pak je dat aan! 


De implementatie van een nieuw ERP-systeem is niet binnen één week geregeld. Zo’n proces neemt tijd in beslag en je kunt nooit volledig voorbereiden op dat wat komen gaat. Toch wil je goed beslagen ten ijs komen. 


Misschien heb je nog vragen over Odoo of ben je benieuwd hoe een implementatie er in de praktijk uitziet. In dat geval hebben wij de oplossing: schrijf je in voor ons webinar op 14 december. 

Gelijk inschrijven  

/web/image/902-c2f52f1f/ERP-OPEN%2019-02-18-3.JPG

Voor wie is het webinar bedoeld?

Het webinar is bedoeld voor iedere organisatie die erover nadenkt Odoo te implementeren. Want waar begin je eigenlijk en met welke kostenposten dien je rekening te houden? En ook; hoe kies je de perfecte implementatiepartner die past bij jullie en de manier van werken? Tijdens ons webinar hoor je het allemaal. Ook heb je alle tijd om vragen te stellen tijdens de Q&A met een van onze consultants.

Welke onderwerpen bespreken we?

  • Starten met Odoo, hoe pak ik dat aan? 
  • Het kiezen van een implementatiepartner 
  • Wie is erp|open? 
  • Hoe ziet onze implementatieaanpak eruit en met welke kostenposten moet ik rekening houden? 
  • Live Q&A met consultant
/web/image/914-cae72d47/undraw_teaching_re_g7e3.svg

Praktische gegevens

Datum: 14 december

Tijd: 09:00 uur tot 09:45

Locatie: online

Inschrijven

Wil je alles weten over de implementatie van Odoo en hoe het  jouw organisatie kan helpen? Dan schrijf je je in via onderstaand formulier. Voor de start van het webinar ontvang je van ons een e-mail met de link om deel te nemen. 


De sprekers

Richard Schmidt, salesmanager

Als bevlogen salesmanager vertelt Richard graag honderduit over Odoo en de mogelijkheden die het biedt. In dit webinar is dat niet anders!

Niels van der Haven, consultant

Niels bijt zich vast in iedere Odoo-implementatie. Hij kent Odoo dan ook door en door en hij zet zijn kennis en kunde iedere implementatie weer volledig in.

Nu al interessant om te lezen 


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.