Odoo: populairste in software-vergelijking

Odoo: populairste in software-vergelijking

G2 is 's werelds grootste technologiemarktplaats waar bedrijven software kunnen ontdekken en beoordelen. Het grootste voordeel op deze website is dat er veel reviews worden verzameld van verschillende software systemen. Op dit moment staat Odoo bij softwarevergelijkingssite G2 aangegeven als de 'Momentum Leader' van 2020. Eerder dit jaar werd Odoo als Category Leader aangeprezen bij de collega-vergelijkingssite GetApp. Odoo wordt steeds populairder doordat het een modulair open source platform is en er voor ieder bedrijf een mooie combinatie van geïntegreerde apps te maken is.

G2 Grid® voor ER​P-systemen

G2 brengt in kaart op welke plek in het grid de ERP-systemen staan. Hierdoor krijg je beter inzicht in software-producten. Het Momentum Grid® identificeert software die zich in een hoog groeitraject bevinden. Naast de eerste plaats van Odoo zie je ook andere ERP-systemen zoals SAP, Microsoft Dynamics en Oracle terugkomen.

Odoo scoort hier door de meting van tientallen reviews het hoogste in onder meer de gebruikerstevredenheid en de momentum score. Hiermee bevestigt Odoo ERP-software haar positie in de markt als snel groeiende en toekomstbestendige bedrijfssoftware waar je alle kanten mee op kunt.

Naar de vergelijking 

Wat kun je allemaal met ERP-software?

Een ERP-systeem heeft als doel om bedrijfsprocessen te integreren zodat efficiëntie en consistentie ontstaat. Houd bijvoorbeeld grip op de cijfers van voorraden en kosten. 

Deel deze post
Labels
Archiveren
5 redenen waarom je ons nodig hebt
Werken met een implementatiepartner biedt veel voordelen. In deze blog lees je wat een implementatiepartner oplevert.