Odoo hoort bij beste ERP-systemen

Odoo hoort bij de beste ERP-systemen

Ieder jaar rankt GetApp leidende business apps in hun populairste software categorieën. Dit doen ze zodat het voor zoekende bedrijven makkelijker is om een keuze te maken tussen de tientallen software aanbieders. Zo kun je ook apps met elkaar vergelijken op de website. Odoo is in het rijtje van Category Leaders van ERP-systemen op de tweede plek geëindigd.

Odoo scoort bovengemiddeld op het onderwerp integratie, wat duidt op dat Odoo meer dan 20.000 apps en modules kan integreren. Als je als ERP-systeem hier boven de 5 punten zit bij integratie betekent dit dat je een open API (application program interface) hebt. Hierdoor kan Odoo communiceren met andere apps en is het dus mogelijk om een koppeling te maken met andere apps die je in jouw bedrijfssoftware gebruikt.

Odoo scoort bovengemiddeld

Naast de categorie integratie, zijn de ERP-systemen getest op mobiele responsiveness, beveiliging, functionaliteit en beoordelingen van klanten. Odoo scoort op alle vijf categorieën bovengemiddeld. Voor de onderstaande categorieën scoort Odoo zelfs 14/20 punten. Dat is ver boven het gemiddelde van alle geteste ERP-systemen.


Mobiliteit

Odoo is een heel mobiel platform: je kunt het overal gebruiken. De Odoo app is online beschikbaar, maar ook voor iOS en Android. De reviews van de app-gebruikers zijn meegenomen in de score.

Functioneel

De functionaliteit van Odoo is ook dik in orde. Deze score is berekend door een combinatie van de gebruikersbeoordeling voor features en functionaliteit brede data.

Reviews

De hoge score geeft aan dat de gebruikerservaring en daarmee ook de tevredenheid erg hoog ligt. Deze score wordt berekend door verschillende klantreviews op GetApp en de zusterbedrijven Capterra en Software Advice.

Meer weten over het onderzoek?

Bekijk dan de resultaten en Category Leaders in ERP-systemen op de GetApp website.

Deel deze post
Labels
Archiveren
Automatiseer je financiële processen met Boekhouding in Odoo 14