BI voor Odoo

Binnen enkele seconden rapportages, visualisaties en inzicht in alle data

Overzicht van alle data in één oogopslag

Alle apps en functies in Odoo zorgen ervoor dat er in de software veel informatie opgeslagen is. Daarnaast maak je ongetwijfeld dagelijks nog gebruik van informatie uit andere bronnen. Om hier overzicht in te krijgen en snel conclusies uit te trekken, is Business Intelligence nodig. 

De eerste inzichten haal je gemakkelijk uit Odoo BI. Wil je echter meer diepgaand inzicht, werk je met verschillende versies van Odoo, of gebruik je ook andere datasoftware, dan is iqbs BI voor Odoo een oplossing, bijvoorbeeld in Microsoft Power BI.

Het product van onze partner iqbs, expert in het inrichten van Business Intelligence, zorgt voor een diepgaande, stabiele en betrouwbare visualisatie van al jouw data. De relatief korte implementatietijd zorgt ervoor dat de investeringen laag blijven en je snel aan de slag kunt.

Snel inzicht en conclusies 

Odoo bevat alle data die je nodig hebt om dagelijks belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Het verkrijgen van informatie uit het systeem is echter lastig. Odoo kent zeer beperkte rapportagemogelijkheden en het ophalen van Odoo data om het te presenteren in een ander systeem is een tijdrovend karwei. Wij zorgen voor snelle visualisaties en rapporten in de toegankelijke software van Microsoft.

Uit verschillende bronnen

Het is niet alleen mogelijk om uit jouw maatwerk Odoo-omgeving of verschillende versies van Odoo rapportages te ontwikkelen, maar we kunnen ook allerlei andere systemen integreren. Zo zijn bijvoorbeeld Excel, SharePoint, Google Analytics, Facebook en Sales Force CRM geen enkel probleem! We kunnen alles combineren met de data in jouw Odoo-omgeving.

Altijd en overal toegang 

De datasets en rapporten in iqbs BI voor Odoo worden aangeboden in een webportal, waar gebruikers overal ter wereld op kunnen inloggen. Dit online portaal is zowel via desktop als mobiele devices vrij te gebruiken. De standaardoplossing van iqbs bevat per module een aantal voorbeeldrapporten waarmee u direct inzicht hebt in de prestaties van uw processen. 

erp|open team

Lees meer in de whitepaper

Download de whitepaper om je in te lezen in het proces en de voordelen van de rapportages en visualisaties van jouw Odoo data met iqbs BI.

Download whitepaper


erp|open team

Hoe werkt het precies?

Wil jij met eigen ogen zien hoe je met Business Intelligence rapporten en visualisaties van je Odoo data maakt? Vraag dan snel een demo aan waarbij we jou onze oplossing uitleggen.

Demo aanvragen

erp|open is iqbs partner

Als zusterbedrijf van iqbs werken wij intensief met elkaar samen. Met de expertise van iqbs in Business Intelligence en onze ervaring binnen Odoo bundelen we onze krachten. Middels de praktische aanpak van onze BI en Odoo specialisten adviseren wij niet alleen, maar doen we ook actief mee! Onze experts steken graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een succes brengen.

iqbs logo

Meer weten over iqbs BI voor Odoo?
Lees de voordelen in het whitepaper

In ons speciaal ontwikkelde whitepaper hebben we voor jou op een rijtje gezet wat de voordelen van BI voor Odoo zijn en hoe ze jouw organisatie kunnen ondersteunen in het beter sturen en verdere ontwikkeling.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
ERP
Whitepaper