We zijn nu ISO 27001 gecertificeerd!

We zijn ISO 27001 gecertificeerd!

Hoera! Wij zijn nu ook gecertificeerd voor ISO 27001. We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om onder andere inzichtelijk te maken hoe we onze informatie beter kunnen beveiligen. Benieuwd naar meer? Lees snel verder!

De volledige Claresco Groep, waarvan erp|open onderdeel is, is gecertificeerd voor het kwalitatief leveren van ICT-oplossingen op het gebied van automatisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse. Voor erp|open geldt een specifiek certificaat voor de implementatie van Odoo.

Wat houdt ISO 27001 in?

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Bij ISO gaat het erom hoe je procesmatig om kunt gaan met het beveiligen van informatie. ISO/IEC 27001 is onderdeel van de ISO/IEC 27001-serie. Het is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management Systeem, ook wel ISMS genoemd. Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging biedt je de vrijheid om te groeien en te innoveren waarbij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie blijft gewaarborgd.

 
 
Bekijk de video voor een uitleg over ISO 27001.                                                    

ISO 9001 en ISO 27001

Wij zijn trots dat we naast het ISO 9001 certificaat dat we eerder haalden nu ook kunnen benoemen dat erp|open de ISO 27001 certificering heeft behaald en we extra garantie kunnen bieden op het gebied van informatiebeveiliging!

Deel deze post
Archiveren
Een integratie tussen Odoo en je WooCommerce webshop
Projectmanager Ahmed Adlani