Sticky Headers in Odoo 17

Handige nieuwe feature in Odoo 17

Het gemak van Sticky Headers in Odoo 17

Als het gaat om het beheren van een bedrijf, draait alles om efficiëntie. Rommelige interfaces en onhandige navigatie zijn obstakels die de productiviteit vertragen. Odoo 17 heeft dit begrepen en biedt een slimme oplossing: Sticky Headers. Deze functie is ontworpen om de gebruikservaring te verbeteren en de workflow te optimaliseren.

Wat zijn Sticky Headers?

Sticky Headers zijn interface-elementen die aan de bovenkant van de pagina blijven plakken, zelfs wanneer je naar beneden scrolt. In Odoo 17 zijn deze handige headers toegepast in verschillende modules en lijstweergave. Of je nu door klantgegevens bladert, facturen bekijkt of producten beheert, de kopteksten blijven zichtbaar. Dit zorgt voor een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring. 

Voordelen van Sticky Headers

Sticky Headers bieden verschillende voordelen voor een betere gebruikerservaring. Ze verbeteren de navigatie doordat gebruikers niet meer naar boven hoeven te scrollen om belangrijke acties uit te voeren, zoals het sorteren van gegevens of het aanpassen van de weergave. Hierdoor wordt navigatie versneld en vereenvoudigd. Daarnaast zorgen Sticky Headers voor een betere focus. Doordat gebruikers zich kunnen concentreren op de inhoud zonder afgeleid te worden door het scrollen, wat vooral nuttig is bij lange lijsten of tabellen. Dit verhoogt uiteindelijk de productiviteit, omdat de verbeterde gebruiksvriendelijkheid tijd bespaart en taken sneller en efficiënter kunnen worden afgerond. 

Deel deze post
Archiveren
erp|open, wie is dat eigenlijk?
Ontdek wat ons uniek maakt