Optimaliseer je restaurant met Odoo's ERP-systeem

Als je een restaurant runt, weet je dat er veel te regelen valt. Van het beheren van je voorraad, het aansturen van je keuken tot het bieden van goede service. Er zijn veel taken die moeten worden geïntegreerd om een restaurant soepel te laten lopen. Dit is waar Odoo als allround ERP-systeem je bij helpt. 

Odoo biedt een geïntegreerd Point of Sale (POS) systeem, waarmee je o.a. kassa kunt draaien binnen een uitgebreide ERP-omgeving. In deze blog benoemen we alle functionaliteiten van Odoo die jouw restaurant ondersteunen:

Bestellingen registreren en keukenbeheer

Met Odoo noteer je eenvoudig bestellingen van klanten. Deze worden direct naar de keuken gestuurd. Ook kan je speciale wensen van klanten opschrijven. Daarnaast kunnen de koks in de keuken de bestellingen op een scherm zien en ook weten obers welk gerecht naar welke tafel moet. 

Betaalopties en beloningen

Vanuit Odoo kan je bonnen printen en een betaalmethode selecteren, zoals met een QR-code. Bovendien kan je loyaliteitskaarten koppelen aan het systeem, waardoor je terugkerende klanten kan belonen. Ook fijn voor je administratie: Odoo heeft een volledig geïntegreerde boekhouding, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een ingewikkelde boekhouding. 

Efficiënter voorraadbeheer

Het beheren van de voorraad in een restaurant kan een uitdaging zijn, maar Odoo maakt het gemakkelijk. Je kan je opslag en voorraad synchroniseren met het systeem, zodat je altijd op de hoogte bent van wat je op voorraad hebt. Niet meer over nadenken; alles wordt real-time bijgehouden.


Flexibele toegang 

Met Odoo kan je je restaurant beheren via verschillende apparaten, zoals tablets, laptops en telefoons. Zo heb je overal toegang tot de benodigde informatie. Zelfs als het internet uitvalt, kan je lokaal blijven draaien zonder afhankelijk te zijn van je internetverbinding.


Gebruiksvriendelijk systeem

Met Odoo kan je een gebruiksvriendelijk ordersysteem maken voor je restaurant. Zo kan je per ruimte of verdieping een plattegrond maken om zo eenvoudig overzicht te houden. En als klanten willen betalen: klik op de tafel, daarna op afrekenen en zo heb je direct een bonnetje. Wil je dat mensen van tevoren reserveren? Geen probleem, Odoo kan je daarbij helpen. 

Of je nu een klein café of een groot restaurant hebt,
met Odoo kan je groeien

Als je meer wilt weten over hoe Odoo je restaurant kan helpen, neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en te laten zien hoe Odoo interessant kan zijn voor jou. Onze salesmanager Richard vertelt je er graag meer over.

Deel deze post
Archiveren
Zo kies je de juiste partner voor jouw ERP-implementatie