Ontdek de gratis e-learning van Odoo

Het E-learnings platform van Odoo

Wil je starten met bedrijfssoftware maar weet je niet waar je moet beginnen? En wil je een vliegende start maken met de Odoo modules die je binnen jouw bedrijf vaak gaat gebruiken? Dan heb je geluk! Want Odoo heeft een gratis e-learning platform waardoor je snel aan de slag kunt.

Dat klinkt goed, toch? Odoo biedt gratis opleidingen aan, waardoor je hun bedrijfsapplicaties nog beter gaat begrijpen. Leer bijvoorbeeld alles over facturatie, sales of hoe je makkelijk een website bouwt. Het kan allemaal in de e-learning omgeving die Odoo beschikbaar heeft gesteld. Je kunt zelfs certificeringen ontvangen als je een cursus of opleiding volledig hebt afgerond. Begin vandaag nog met leren en ontwikkel jezelf tot de Odoo superheld van jouw organisatie.


E-learnings van odoo
De E-learnings van Odoo

Kies jouw cursus

In het dashboard dat automatisch wordt aangemaakt bij jouw account, kun je bijhouden met welke Odoo opleidingen je bezig bent. In een paar stappen en een paar geïnvesteerde uren kun je ervoor zorgen dat je alles te weten komt over de modules die jij in jouw functie vaak gaat gebruiken. In het dashboard zit zelfs een klein competitie element, zodat je ook de voortgang van mede-cursisten kan zien en natuurlijk kunt laten zien dat jij dé Odoo expert bent. Met welke module ben jij van plan om jouw organisatie een voorsprong te geven? Het hoeft niet lang te zijn, maar het moet je afbeelding versterken.

Kennis is een superkracht!

Maak van jezelf de module-expert en transformeer jouw bedrijf met Odoo

Deel deze post
Labels
Archiveren
De juiste modules kiezen binnen Odoo