Odoo is het beste ERP-systeem van 2020

Eind vorig jaar lieten we je al weten dat Odoo bij de beste ERP-systemen hoorde. Ieder jaar rankt GetApp leidende business apps in hun populairste software categorieën. Dit doen ze zodat het voor zoekende bedrijven makkelijker is om een keuze te maken tussen de tientallen software aanbieders. In de telling van januari komt Odoo als allerbeste uit de bus. We vertellen je graag waarom.


Category leader​ 2020

Odoo staat bij GetApp op de eerste plek in de categorie ERP-systemen. Met op alle vlakken een bovengemiddelde score. De zwarte lijnen geven in de visual hiernaast het gemiddelde aan. Wat opvalt is dat Odoo 100% scoort op integratie en beveiliging. We zijn trots op deze #1 benoeming van onze partner.


Wil je meer weten over het onderzoek? Bekijk dan de resultaten en Category Leaders in ERP-systemen op de GetApp website. 

Odoo is van alle geteste ERP-systemen de beste in integratie. Dankzij de mogelijkheid om 20.000 apps te installeren scoren ze 100% op integratie. Odoo kan goed communiceren met andere apps en heeft een open application program interface (API). Elk product wordt gescoord op basis van het aantal gemeenschappelijke integraties dat het biedt, op basis van openbaar beschikbare gegevens.

Odoo scoort ook 20/20 punten op het gebied van security, de beveiligingsscore wordt berekend met behulp van antwoorden van een door de leverancier ingevuld onderzoek. De vragen in de enquête zijn gebaseerd op het zelfevaluatieformulier van Cloud Security Alliance als onderdeel van de Security, Trust & Assurance Registry, aangevuld met de expertise van onze experts op het gebied van beveiligingsonderzoek.

Naast de 100% score in de categorieën integratie en security, zijn de ERP-systemen getest op mobiele responsiveness, functionaliteit en beoordelingen van klanten. Odoo scoort op alle vijf categorieën uitstekend. Voor de categorieën mobile, reviews en functionaliteit scoort Odoo 15/20 punten. Dat is ver boven het gemiddelde van alle geteste ERP-systemen. Odoo is device onafhankelijk te gebruiken, de gebruikerstevredenheid is hoog en Odoo is door de modules en mogelijke koppelingen qua features en geteste functionaliteiten ook erg sterk.

Bekijk de mogelijkheden met Odoo

Meer informatie of een persoonlijke demo?

# odoo
Deel deze post
Labels
Archiveren
Het belangrijkste Odoo nieuws van 2022
Gepresenteerd tijdens de Odoo Experience 2022