Eenvoudig aan de slag met e-commerce

Eenvoudig aan de slag met e-commerce

Wist je dat je met Odoo e-commerce app zelf zonder code een webshop kunt ontwerpen? Door middel van een blokkenstructuur sleep je de gewenste content op je webpagina en bouw je zonder problemen snel een eigen webshop in elkaar. Zo zorg je binnen korte tijd dat jouw producten online staan en kun je beginnen met het online verkopen van alle producten. Ben je benieuwd hoe het werkt? We leggen het graag in het kort aan je uit.

Werken met e-commerce

1. Creëer een webshop door een van de kant-en-klare thema's te kiezen en deze te personaliseren met de huisstijl van jouw organisatie.

2. Maak een product aan en voeg hierbij belangrijke productkenmerken toe, zoals kleur, stijl of grootte zodat je als klant eenvoudig door alle producten kunt navigeren. Pas deze met een paar klikken eenvoudig aan, zodat je altijd de meest actuele productinformatie op je website hebt staan.

3. Ga aan de slag met SEO. Gebruik hiervoor de promotie tool bovenin. Let hierbij op de focus zoekwoorden om beter vindbaar te zijn in Google.

4. Stel een productconfigurator in voor jouw producten. Zo zorg je ervoor dat mensen hun wensen betreft bijv. kleur en formaat kunnen invoeren.

De kracht van de e-commerce module

Met e-commerce maak je in no-time een complete webshop waarin je jouw klanten snel aan jouw producten kunt helpen. Integreer ook je CRM, voorraad, financiële afhandeling en inkopen aan e-commerce om compleet te zijn.

De betaling van jouw producten is ook volledig geïntegreerd. Jouw klanten kunnen betalen met bijvoorbeeld Paypal. Adyen en Buckaroo. Daarnaast zijn er nog veel meer online betaalmethoden te koppelen aan Odoo e-commerce.

Hulp nodig met de configuratie van je webshop?

Of met de integratie van met de rest van Odoo? Wij bieden hulp!

Deel deze post
Labels
Archiveren
Odoo is het beste ERP-systeem van 2020