Beheer je eigen magazijn met Odoo voorraad

Beheer je magazijn met Odoo Voorraad

Met Odoo Voorraad kun je je hele magazijn van top tot teen organiseren en optimaliseren. Met alle integratiemogelijkheden van Odoo zorg je voor een stabiele basis waarbij je niet meer hoeft om te kijken naar je voorraad. Je hoeft niet bang te zijn dat je te veel of te weinig voorraad hebt, met Odoo wordt het zo geregeld dat klanten niet te veel kunnen bestellen, dat je exact voldoende voorraad hebt en iedereen precies weet waar de producten zich bevinden.

Track je producten op de voet

Door het unieke voorraadbeheer van Odoo kun je iedere mutatie van je bedrijf traceren met een double-entry controle. Je kunt daarmee dus iedere voorraadverplaatsing volgen. Van inkoop tot magazijn en van verkooporder tot klant. Je kunt grote hoeveelheden serienummers traceren in je supply-chain. Zo weet je iedere minuut waar jouw producten zich bevinden. Met het voorraadbeheer van Odoo hoef je nooit meer te zoeken en nooit meer nee te verkopen aan je klanten.

Je kunt de applicatie op ieder gewenst device openen. Voor het scannen van barcodes in je magazijn heb je alleen een telefoon nodig. De verwerking gaat automatisch.

Precies voldoende voorraad

Met de forecasting functionaliteit van Odoo Voorraad kun je precies laten berekenen hoeveel voorraad je precies nodig hebt. Hiermee zorg je ervoor dat je nooit meer nee hoeft te verkopen maar ook dat je niet met overschotten blijft zitten. Door de integratie met andere Odoo apps is het mogelijk om aanvulregels te gebruiken waardoor offerteaanvragen geautomatiseerd kunnen worden. Zo kun je betere afspraken maken met leveranciers en zorg je dat de productie niet overbelast wordt. Zo verbeteren de verwerkingstijd en prestaties van je magazijn aanzienlijk door het gebruik van een georganiseerd systeem.

Handige rapportagemogelijkheden

In de Odoo Voorraad applicatie is het ook mogelijk om rapportages te maken van je bedrijfsdata. Zo kun je precies zien wat het verloop van je verkopen is en op welke producten beter ingespeeld kan worden. Hierdoor kun je met data slimmere beslissingen nemen met realtime dynamische rapporten. Houd alle belangrijke informatie bij elkaar met gepersonaliseerde dashboards.


Odoo Voorraad met je hele bedrijf integreren?

Zo heb je altijd voldoende voorraad en je weet precies waar producten zich bevinden

Deel deze post
Labels
Archiveren
Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd