Wolplein

Een multi-site webshop gekoppeld aan Odoo

Wolplein

Breien en haken begint bij Wolplein.nl. Dé voordelige webwinkel met ruim 6000 soorten wol, garen, haakkatoen, naalden en breipatronen. De historie van deze webwinkel begint vanuit een fysieke winkel. Wolplein is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met circa 35 medewerkers.

Behaalde resultaten

Van veel maatwerk naar een standaard out of de box oplossing die schaalbaar en stabiel is. 

50%


Meer Odoo apps

In Odoo 10 zijn veel meer functionaliteiten/ Odoo apps out of de box te gebruiken.

80%


Minder maatwerk

Door de enorme reductie van maatwerk code is Odoo stabieler, beheersbaar en vele malen sneller geworden.

75%


Functioneel beheer

Beurtvaartadres is niet meer afhankelijk van haar leveranciers en heeft intern een applicatiebeheerder voor o.a. Odoo.

Odoo image and text block

Flexibele, web gebaseerde business software

Sinds de lancering van wolplein.nl is de zoektocht begonnen naar flexibele, web gebaseerde business software die vanuit inkoop, verkoop en voorraad ook de financiële administratie ondersteunt. In eerste instantie werd Exact Online aangekocht. In de praktijk bleek deze oplossing enkel voor inkoop te werken. Een voorraadsysteem dat gekoppeld kon worden met de webshop Wolplein.nl was een vereiste.

Koppeling met Magento

erp|open introduceerde Odoo bij Wolplein.nl, een ERP oplossing die zich eenvoudig laat koppelen aan MagentoDankzij deze koppeling houdt Wolplein.nl het overzicht in orders, klanten en voorraad. Of het nu gaat over het tonen van een catalogus, het registreren van voorraden of prijsafspraken doorvoeren, dankzij de Odoo /Magento koppeling worden continu gegevens uitgewisseld tussen de verschillende systemen.

Odoo text and image block

De vraag aan erp|open

Het inspelen op marktverandering, meer volume met dezelfde bezettingsgraad. Zomaar een greep uit het voorwaarden pakket. Odoo en erp|open zijn de totaal leverancier voor Odoo i.c.m. de juiste strategie.

Apps

Wolplein maakt gebruik van de volgende Odoo apps:

 

Verkoop

 

Voorraad

 

Inkoop

 

Financiële administratie