Schaalbare ERP-software voor de zakelijke dienstverlening

       erp|open heeft met Odoo complete software voor de zakelijke dienstverlening

       Geïntegreerde software voor zakelijke dienstverlening

       De ERP-software van Odoo biedt complete ondersteuning voor zakelijke dienstverleners die op projectbasis professionals inzetten bij klanten. Je hebt met Odoo maar één pakket nodig om jouw zakelijke processen te automatiseren. Binnen een centraal overzicht heb je altijd actueel inzicht in al je processen; van verkoop tot facturatie. Met Odoo weet je zeker dat alle uren correct worden gefactureerd, je het overzicht kan bewaren en je je bedrijf klaar kunt maken voor de toekomst.

       Odoo

       Eén software pakket voor 
       alle zakelijke processen

       Traditionele ERP-systemen zijn vaak duur en hebben niet alle oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft. Er mist een koppeling of het is erg lastig om meerdere systemen met elkaar te integreren zodat je bij alle data kunt. 

       De innovatieve ERP-software van Odoo is dé oplossing voor jouw bedrijf binnen de zakelijke dienstverlening. Met de standaardmodules kun je alle kanten op, maar je hebt ook toegang tot ruim 26.000 extra koppelingen in de Odoo app store. Alle Odoo applicaties integreren perfect met elkaar, daardoor heb je met Odoo de beste ERP-oplossing voor jouw bedrijf op zak.


       Wat zijn de voordelen van Odoo?

       ✔ Alle belangrijke informatie op één centraal punt
       ✔ Op maat gemaakte dashboards
       ✔ Groot aantal koppelingen mogelijk
       ✔ Snel en eenvoudig inzicht tot al je zakelijke gegevens

       Timesheets: snelle urenregistratie

       Plannen en het registreren van uren is in Odoo een fluitje van een cent. In het overzichtelijke dashboard maak je een efficiënte planning die geïntegreerd is met de urenregistratie. Zo plan je eenvoudig medewerkers op basis van skills, functie of afdeling en optimaliseer je de bezettingsgraad door goed inzicht in de beschikbare capaciteit.

              ✔ Volg de voortgang van je medewerkers
              ✔ Factureer urenstaten van medewerkers direct naar klanten
              ✔ Ook offline te gebruiken

       Factureren en rapporteren

       Draai met de zakelijke software van Odoo eenvoudig actuele rapportages zodat je continu inzicht hebt in kosten, marges, opbrengsten en projectvoortgang. Zo bewaak je gemakkelijk je projectbudgetten in het ERP-systeem voor financiële dienstverlening. Facturatie is eenvoudiger dan ooit door de integratie met Odoo Timesheets. Bespaar tijd en voorkom fouten doordat ingevoerde kosten en uren na goedkeuring automatisch in de financiële administratie worden opgenomen.

               ✔ Creëer professionele facturen
               ✔ Ontvang sneller betalingen
               ✔ Automatiseer al je geldstromen

       Projecten managen

       Plan en manage je projecten beter dan ooit met de online zakelijke project software van Odoo. In welke fase bevindt een opdracht zich? Wie is waar mee bezig? Hoeveel kan er nog gefactureerd worden? Wanneer is de deadline? Hoeveel uren zijn er al geschreven? Zitten we nog binnen budget? Alle antwoorden op deze vragen vind je binnen één module.

           ✔ Handige en overzichtelijke kanban-interface
           ✔ Plan al je projecten nu ook ver vooruit
           ✔ Communiceer snel en eenvoudig over taken

       Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

       Odoo website builder

       Website builder

       Bouw een fantastische website vanuit jouw Odoo ERP-systeem. Eenvoudig zonder code aan te passen en SEO-vriendelijk.

       Odoo CRM 

       CRM

       Blijf in contact met je (potentiële) klanten door alle informatie binnen één applicatie overzichtelijk te hebben. Houd alle contacten bij. 

       Odoo helpdesk 

       Helpdesk

        Beheer je klantenservice met Odoo Helpdesk. Door standaard antwoorden in chats en e-mails aan te maken bespaar je veel tijd.

       Odoo e-mail marketing 

       E-mailmarketing

       Met de Odoo e-mailmarketing software kun je eenvoudig mailings opmaken en versturen naar leads, prospects en klanten.

       Zij gingen je voor


       Je kunt niet overal goed in zijn, is de filosofie van Capitar. Daarom heeft Capitar (als bedrijf in de IT-dienstverlening) gekozen voor erp|open als gespecialiseerde leverancier van Odoo. Samen met onze consultants hebben zij de juiste keuze gemaakt, omtrent inrichting, beheer en gebruik. De inmiddels jarenlange samenwerking zorgt voor een prettige werksfeer met hele mooie resultaten.

       Download het erp|open whitepaper: Odoo voor dienstverleners

        Kies voor erp|open

       De Odoo Gold Partner van Nederland

       Als officiële Odoo Gold Partner beschikt erp|open over de vereiste middelen en kennis om Odoo ERP te implementeren. Middels de praktische aanpak van onze Odoo specialisten doen we actief mee! We implementeren Odoo in heel Nederland.

       80+ succesvolle implementaties

       In Nederland steken onze Odoo experts graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een succes brengen. Naast implementaties hebben we ook veel migraties naar nieuwere versies van Odoo mogen verzorgen.

       Extra leren met Odoo Academy

       We helpen je niet alleen met implementatie en advies, we geven ook trainingen zodat jouw eindgebruikers de applicaties van je zakelijke ERP software optimaal kunnen inzetten. We hebben diverse trainingen om jullie te ondersteunen. 

       Download nu onze whitepaper:
       Odoo voor zakelijke dienstverleners

       Voornaam*
       Achternaam*
       E-mail*
       Bedrijfsnaam*
       Telefoonnummer*
       Label
       Nieuwsbrief
       ERP
       Whitepaper
       * verplicht veld