ac

Klantenbeheer software: alles in één geïntegreerd CRM-systeem

Odoo CRM is de basis van jouw klantenbeheer

Jouw volledige klantenbeheer in één geïntegreerd CRM-systeem

De klant is altijd koning. Daarom is het belangrijk dat je goed contact met je klanten onderhoudt. Met Odoo CRM zet je de basis voor jouw klantenbeheer. Met de customer relationship management module beheer je al jouw klanten en relaties binnen één veilige omgeving. Zorg voor een automatisch relatiebeheer, waarbij contactgegevens, transacties en contactmomenten centraal staan.

                                                                    ✔     Optimaal relatiebeheer
                                                                    ✔     Volledige integratie met andere bedrijfstools
                                                                    ✔     Automatiseer de contactpunten met jouw relaties

 
 

Odoo CRM: de stabiele basis voor jouw klantenbeheer software

Met Odoo CRM beheer je al jouw klantgegevens, contactmomenten en administratieve transacties. Via de rapportagetool kun je in één oogopslag zien wie wanneer met klanten in contact was en wat de laatste afspraken zijn. Onderhoud je klantcontact door contactmomenten in te plannen.

Automatiseer werkstromen door activiteiten in te plannen nadat er contact is geweest. Door de perfecte integratie met bijvoorbeeld Odoo Facturen, Odoo Sign en Odoo E-mailmarketing loop je nooit meer achter de feiten aan en ben je altijd op het juiste moment in contact met de klant.

✔    Creëer een compleet overzicht van al jouw klanten en relaties
✔    Automatiseer activiteiten op basis van telefoongesprekken, meetings etc.

✔    Maak dashboards van klantdata om betere beslissingen te maken
✔    Analyseer de sales pipeline en maak inzichtelijke dashboards
✔    Beoordeel leads en zet deze snel door naar prospects en klanten
✔    Compleet geïntegreerd met alle Odoo standaardmodules en ERP
✔    Koppelingen mogelijk met externe software applicaties

Odoo = ERP CRM HRM

Met Odoo integreer je alle belangrijke werkstromen binnen één systeem. Odoo is naast een ERP-systeem dus ook een CRM-systeem en HRM-systeem. Voor ieder bedrijfsproces is een standaardapplicatie beschikbaar die jouw werkzaamheden automatiseert. Houd naast je CRM al je andere bedrijfsgegevens op één centrale plek, waarbij alle bedrijfsinformatie met elkaar integreert.

✔    Houd al je bedrijfsgegevens binnen één gebruiksvriendelijk systeem
✔    Met de API-key van Odoo is het zelfs mogelijk om koppelingen te maken           met andere software applicaties zoals Microsoft Outlook

✔    Schakel sneller tussen afdelingen door de connectie van CRM, HRM, ERP en administratie

Odoo afbeelding en tekstblok

Haal eenvoudig inzichten uit jouw CRM-data

In de klantbeheer software van Odoo zit een handige rapportagemogelijkheid ingebouwd. Hiermee kun je data van jouw klanten en relaties analyseren en nieuwe inzichten opdoen. Maak met jouw CRM betere beslissingen gebaseerd op data, waarmee je jouw klantrelaties zichtbaar verbetert.

✔    Creëer specifieke klant dashboards om jouw klanten optimaal te managen
✔    Haal inzichten uit klantcontacten en individuele performance en overall team performance
✔    Klik snel door alle data en filter op de informatie die je wil bekijken
✔    Analyseer je pipeline door een dashboard aan te maken

Wil je nog dieper inzicht in jouw CRM en ERP data? Met onze BI voor Odoo oplossing zorgen we ervoor dat je data uit verschillende bronnen kunt combineren en rapportages kunt visualiseren in Microsoft Power BI.

Odoo CRM is GDPR compliant

Odoo CRM is volledig GDPR compliant, wat betekent dat het systeem aan de General Data Protection Regulation voldoet en dat jouw klantbeheer software volledig veilig gebruikt kan worden. De gegevens van jouw klanten zijn veilig opgeborgen binnen Odoo. Daarnaast is erp|open ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd wat betekent dat we aantoonbaar kwalitatieve ICT-oplossingen leveren op het gebied van Odoo implementaties. Hierdoor kunnen we extra garantie bieden op het gebied van informatiebeveiliging binnen Odoo CRM.

Odoo AVG

Kies voor  erp|open


Dé Odoo Gold Partner van Nederland

Als officiële Odoo Gold Partner beschikt erp|open over de vereiste middelen en kennis om Odoo te implementeren. Middels de praktische aanpak van onze Odoo specialisten doen we actief mee! We implementeren Odoo in heel Nederland.

80+ succesvolle implementaties

In Nederland steken onze Odoo experts graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een succes brengen. Naast implementaties hebben we ook veel migraties naar nieuwere versies van Odoo mogen verzorgen.

Extra leren met Odoo Academy

We helpen je niet alleen met implementatie en advies, we geven ook trainingen zodat jouw eindgebruikers de applicaties van je Odoo software optimaal kunnen inzetten. We hebben diverse trainingen om jullie te ondersteunen.

Wil jij ook alles uit je CRM-data halen?

Neem contact op met Leo via: 0318- 49 53 70

of maak een afspraak

Odoo is veilig