Odoo apps voor
         betere sales resultaten

         Meer tijd voor klantrelaties door gestroomlijnde processen

         Voor je sales afdeling is het wel zo fijn om zo snel mogelijk te kunnen reageren op klanten en zorgen dat ze overgaan tot aankoop. Odoo kan je hierbij helpen door snel afspraken in te plannen via je website. Maar ook de integratie van het ERP-systeem aan de achterkant is minstens zo belangrijk, wie zijn je klanten, hoe vaak kopen ze iets en hoe krijg je contact met hen? Odoo heeft een aantal modules ontwikkeld die heel handig zijn voor meer inzicht in je verkopen en de afhandeling daarvan.


         Vraag een offerte aan         Odoo CRM

          Met de customer relationship management tool van Odoo draait het echt om de klant. Krijg in je CRM een snel overzicht van de status van orders, samenwerkingen met klanten en wat zich precies afspeelt binnen je sales team. Zie wanneer collega's oproepen of berichten loggen en deel je ideeën en bestanden met elkaar. Zorg in het dashboard voor een overzichtelijk klantenbestand en gebruik data om slimme beslissingen te nemen.

         Odoo CRM

         Ontwerp unieke dashboards

         Maak unieke CRM dashboards om beeld te krijgen van je klant in één oogopslag. Gebruik gerichte data om betere klantbeslissingen te maken. 

         Maak automatisch leads aan

         Automatiseer activiteiten op basis van sales scripts: telefoongesprekken, meetings, mailing en offertes.

         Beoordeel je leads en zet ze snel door

         Beoordeel leads en converteer ze eenvoudig naar prospects, klanten, offertes en orders.


          
          

         Odoo Sales

         Odoo Sales

         Gebruik de sales module om de beste offertes voor je klanten op te maken. Zet deze in een enkele klik om naar een verkooporder en laat je klanten sneller bevestigen met een elektronische handtekening. Beheer je contracten met factureerfases, facturen op tijd en materialen. Beheer je inschrijvingen met Odoo's terugkerende contracten en behoud vernieuwings- en upselling mogelijkheden. Klanten kunnen zichzelf gemakkelijk helpen door online toegang te hebben tot verkooporders, offertes en leveringsbonnen.

         Maak overzichtelijke offertes

         Verstuur complete en duidelijke prijsopgaven naar je potentiële klanten. Voeg extra informatie, product omschrijvingen en afbeeldingen  toe met het drag & drop systeem.

         Maximaliseer je winst

         Bepaal, implementeer en regel
         de prijsstrategie voor je optimale omzet en bereken de juiste prijs op basis van klantgegevens.

         Automatiseer contracten

         Zet offertes met een enkele klik om naar verkooporders met een enkele klik of laat de klant bevestigen met een elektronische handtekening.

          
          
           

         "Waar Formfutura eerder gebruik maakte van een standaard e-commerce platform kiezen zij nu voor een moderne open source online winkel. Naast dat de nieuwe webshop in Odoo eenvoudig in gebruik is. Is het ook bijzonder dat deze volledig geïntegreerd is met de modules boekhouding, voorraadbeheer, verkoop en inkoop."

         Odoo Abonnementen

         Focus op je belangrijkste sales taken en laat je abonnementen automatiseren. Met automatisch terugkerende sales en abonnementen kun je zelf je tijd steken in de dienstverlening en relatie met je klanten. Binnen no-time heb je eenduidige contracten opgesteld, worden de facturen automatisch verzonden en betaald en krijg je een handig overzicht van alle betalingen. Je kunt zelf alles zo instellen tot dat je tevreden bent.

         Odoo Abonnementen

         Beheer je abonnementen

          Beheer je contracten en abonnementen in een handig overzicht. Zo heb je alles op een rijtje en zie je wanneer facturen betaald moeten worden.  


         Bespaar tijd op routinetaken

          Automatiseer routinetaken en zorg ervoor dat je sales medewerkers meer tijd overhouden om zich op nieuwe klanten en beheer te focussen.  

         Gebruiksvriendelijk klantportaal

         Geef je klanten toegang tot een gebruiksvriendelijke omgeving waar al hun gegevens en contracten snel te vinden zijn.            
          

         Odoo E-commerce

         Odoo E-commerce  

         Start nu jouw online webwinkel met de handige e-commerce module van Odoo. Maak in een paar stappen prachtige gepersonaliseerde product pagina's en boost jouw online verkopen. Met een geïntegreerd e-commerce platform kun je voorraden en verkopen automatiseren. Alles wordt automatisch bijgehouden waardoor je geen handmatige aanpassingen meer hoeft te doen. Begin vandaag nog!

         Handige klantportalen

         Als klanten zelf een account aanmaken hebben ze meteen een gebruiksvriendelijk klantportaal. Hierin kunnen ze hun bestellingen volgen.

         Betalingen

         De betaalmethodes zijn volledig geïntegreerd met de e-commerce app. Denk aan Paypal, Buckaroo en Ayden. Automatische doorverwijzing naar een bedankt-pagina na een online betaling.

         Verzendingen

         Versnel het fulfilment-proces met eenvoudige integraties voor jouw postbedrijf (zoals DHL en UPS) en volg je pakketten direct vanuit Odoo  

          
          
           

         De Odoo sales apps integreren perfect met:

         Odoo e-commerce
             Website                   
         Odoo Timesheet
         Helpdesk

         Odoo Point of Sale (POS)

         Odoo POS is gebaseerd op een slimme interface dat ieder bedrijf zonder problemen snel in gebruik kan nemen. Door de flexibiliteit van de app kun je het helemaal instellen en configureren naar de wensen van jouw bedrijf. Door de perfecte integratie met andere Odoo apps synchroniseert automatisch de voorraadbeheer module na elke voltooide transactie. Bekijk realtime de beschikbaarheid van producten. Het is ook mogelijk om je POS te koppelen met e-commerce, zo kun je je volledig richten op je multi-channel bedrijf.

         Odoo Point of Sale

         Online en offline  altijd up-to-date

          Zet snel en eenvoudig je winkel en betaalsysteem op met een internetverbinding, gebruik daarna altijd en overal je mobiele verkooppunt. Als je systeem offline is, wordt het later gesynchroniseerd. 

         Profiteer van integratie met Odoo apps

          Profiteer direct van de integratie met bijvoorbeeld je voorraden of verkopen. Zo worden je verkopen direct geregistreerd en klopt de voorraad altijd. 

         Niet per se dure hardware nodig

         Bespaar in je winkel of horeca zaak op hardware door de POS app op mobiele devices te koppelen. Betalen via één klik op iedere tablet of telefoon. 


          
          

         Odoo Afspraken

         Odoo Afspraken 

         Automatiseer je afspraken en planningsproces, laat je klanten en bezoekers zelf afspraken inplannen op de door hun gewenste dag en tijdstip. Met Odoo Afspraken als online reserveringssysteem laat je je klanten zelf boekingen doen maar ook andere afspraken maken. Zo hoef je niet vooraf contact op te nemen en kunnen ze zelf hun afspraken verzetten. Zo wordt handig en snel jouw agenda altijd realtime aangevuld.

         Synchroniseer agenda's

         Stel zelf de werktijden per dag in zodat er geen afspraken buiten jouw werktijd worden gemaakt. Sync je agenda om dubbele afspraken te voorkomen.

         Voorkom no-shows

         Stuur automatische herinneringen via mail of SMS, zo voorkom je no-shows. Mochten klanten toch verhinderd zijn kunnen ze zelf online verzetten.

         Personaliseer formulieren

         Pas zelf de intakeformulieren aan, zodat je altijd genoeg informatie hebt voordat je afspraak er is. Zo ben je altijd goed voorbereid! 

          
          
           

         Op zoek naar een andere app? Er is nog veel meer! 

         Voor ieder bedrijfsproces heeft Odoo een oplossing. Meer weten over de mogelijkheden? Onze consultants staan klaar om jouw wensen te bespreken.