Capitar IT Group

 Grootgebruiker van Odoo apps

Capitar IT Group

Capitar is al 20 jaar actief binnen de markt van Informatie Technologie. Capitar levert diensten die het moderne werken ondersteunen, met een focus op bedrijfskritische informatie en communicatie. Capitar wil flexibel maar bovenal proactief inspelen op de huidige cloudgedachte en hiermee de klant voorzien in al zijn IT-behoeften. 

Behaalde resultaten

Van veel maatwerk naar een standaard out of de box oplossing die schaalbaar en stabiel is. 

50%


Kostenreductie

Odoo heeft een ander prijsmodel dat voor het gemiddelde MKB bedrijf heel interessant is.

80%


standaard Apps

25.000 modules zorgen voor een optimale start, zonder dat er altijd direct maatwerk nodig is.

75%


Integratie

Alle Odoo modules werken met elkaar samen. Hierdoor creëer je het optimale gebruikersgemak.

Odoo image and text block

Het verhaal

Voor de service van een groot aantal opdrachtgevers zocht Capitar naar bedrijfssoftware die aansluit bij zowel het moderne werken als bij het gemak en de ervaring voor de eindgebruiker. Vanuit een verouderde manier van werken waarbij veel systemen aan elkaar gekoppeld zijn, ontstond de behoefte om meer geïntegreerd te gaan werken. erp|open introduceerde in 2015 Odoo 9. Een moderne, toepasbare, schaalbare en effectieve oplossing die volledig voldoet aan de normen van Capitar. 

Waarom Odoo?

Je kan niet in alles goed zijn, was de filosofie van Capitar. Daarom heeft Capitar, als IT dienstverlener, gekozen voor een gespecialiseerde leverancier van Odoo. Samen met erp|open hebben zij de juiste keuzes omtrent inrichting, beheer en gebruik gemaakt. De inmiddels jarenlange samenwerking zorgt voor een prettige werksfeer met mooie resultaten.  

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Odoo voor IT dienstverleners

Odoo is uitermate geschikt voor IT dienstverleners. Abonnementen, projecten, uren schrijven, surveys en dat alles geïntegreerd met een volledige financiële administratie. Door dynamische (persoonlijke) dashboards is actuele managementinformatie ieder moment inzichtelijk. 

De vraag aan erp|open

"erp|open heeft haar markt- en productkennis toegepast en als business consultant strategisch slimme keuzes gemaakt hoe met Odoo om te gaan. Voor nu en in de toekomst. Dit heeft ons erg geholpen bij het optimaal benutten van Odoo als Open Source en weg te blijven bij de valkuilen".

Apps

Capitar maakt gebruik van de volgende modules:

 

CRM

 

Verkoop

 

Projecten

 

Abonnementen