Blog

Blijf op de hoogte van het laatste Odoo nieuws

Terugblik: Odoo Roadshow 2018


Samen met Odoo partner Odoo Experts organiseerden erp|open op 6 juni j.l. de Odoo Roadshow 2018; een interactieve middag met een demo van de spiksplinternieuwe versie Odoo 11, een Q&A ronde waarin alles wat je wilde weten over Odoo ter sprake kwam, netwerk mogelijkheden en heerlijke cocktails in Hotel Inn Style in Maarssen. 

Demo Odoo 11 

De middag werd afgetrapt door Odoo. Met trots werd de nieuwe Odoo versie 11 gepresenteerd. Diverse nieuwe features en talloze verbeteringen kwamen aan de orde. Zoals een nieuw ontwerp met een levendig kleurenpalet, dat is geoptimaliseerd zodat het zich kan aanpassen aan alle schermformaten en apparaten. Back-endbewerkingen zijn tussen de 2x en 3x sneller. Alle front-endweergaven zijn opnieuw ontwikkeld om de laadtijden te versnellen en flikkeringen te verminderen. Maar ook de nieuwe app marketing automatisering waarbij acties en e-mails op basis van een campagneflow worden geautomatiseerd: opvolging van verlaten winkelwagens, automatisering van evenementherinneringen, schema's voor opvolgen van leads etc.

Klant Vitamine & Zo aan het woord

Hoe kun je Odoo (en erp|open als Odoo Gold Partner) nou beter op de kaart zetten dan een klant het woord te laten doen? Vitamine & Zo sprak als ervaringsdeskundige over het gebruik van Odoo, de efficiency van het systeem, het resultaat van het werken met Odoo én de implementatie door Odoo Gold Partner erp|open.

Een zonnige afsluiting 

Na de presentaties van Odoo, Odoo Experts en erp|open ging de release party op het zonnige terras van Hotel Inn Style nog even door. Met uizicht over de Maarsseveensche Plassen werd genetwerkt, kon men spreken met Odoo gebruikers en werd genoten van heerlijke cocktails en hapjes. Al met al een zeer geslaagd feestje en de perfecte manier om Odoo 11 te introduceren. 

Nieuwsgierig naar alle nieuwe features en apps? Bekijk hier de Odoo 11 Release Notes.