Blog

Blijf op de hoogte van het laatste Odoo nieuws

Odoo is populairste in G2 ERP-software vergelijking

G2 is 's werelds grootste technologiemarktplaats waar bedrijven software kunnen ontdekken en beoordelen. Het grootste voordeel op deze website is dat er veel reviews worden verzameld van verschillende software systemen. Op dit moment staat Odoo bij softwarevergelijkingssite G2 aangegeven als de 'Momentum Leader' van 2020. Eerder dit jaar werd Odoo als Category Leader aangeprezen bij de collega-vergelijkingssite GetApp. Odoo wordt steeds populairder doordat het een modulair open source platform is en er voor ieder bedrijf een mooie combinatie van geïntegreerde apps te maken is.

Odoo afbeelding en tekstblok

G2 Grid® voor ERP-systemen

G2 brengt voor hun bezoekers in kaart op welke plek in het grid hier alle ERP-systemen staan. Hierdoor kun je beter inzicht krijgen in software producten die sneller groeien door innovatieve oplossingen te leveren die voldoen aan de veranderende behoeften van de gebruikers. Het Momentum Grid® identificeert software die zich in een hoog groeitraject bevinden op basis van scores voor gebruikerstevredenheid, groei van medewerkers en digitale aanwezigheid. Naast de eerste plaats van Odoo zie je ook andere ERP-systemen zoals SAP, Microsoft Dynamics en Oracle terugkomen.

Odoo scoort hier door de meting van tientallen reviews het hoogste in onder meer de gebruikerstevredenheid en momentum score. Hiermee bevestigt Odoo ERP-software haar positie in de markt als snel groeiende en toekomstbestendige bedrijfssoftware waar je alle kanten mee op kunt.

Wat kun je allemaal met ERP-software?

Een ERP-systeem heeft als doel om bedrijfsprocessen te integreren zodat efficiëntie en consistentie zal ontstaan. Zo houd je met een ERP-systeem bijvoorbeeld grip op de cijfers van voorraden en kosten. In het kort kun je met ERP-software bedrijfsprocessen standaardiseren, stroomlijnen en integreren.

Bekijk de voordelen van Odoo als ERP-software

Odoo tekst en afbeelding blok

Ben jij klaar om over te stappen naar Odoo 14?

Bekijk hier de grootste voordelen en updates van de nieuwste versie.