Business Intelligence
       voor Odoo ERP

       Snel en eenvoudig inzicht in al jouw Odoo ERP data

       Met Business Intelligence krijg je snel inzicht in Odoo ERP-data

       Odoo ERP helpt je bij het structureren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Alle apps en functies binnen de ERP-software zorgen dat er dagelijks veel verschillende bedrijfsinformatie wordt opgeslagen. Business Intelligence staat voor het inzicht brengen in grote hoeveelheden data. Business Intelligence voor ERP is nodig om al je bedrijfsdata inzichtelijk te maken. Met BI voor Odoo zorgen we ervoor dat jouw data wordt omgezet in overzichtelijke en visuele Power BI rapportages.


       Download onze whitepaper

       ERP + CRM = BI

       Die eerste inzichten haal je gemakkelijk zelf uit Odoo. In de verschillende apps, zoals Odoo CRM zitten ook rapportagemogelijkheden. Als je op zoek bent naar meer diepgaand inzicht, naast Odoo ERP nog andere software gebruikt of met verschillende Odoo versies werkt, ben je bij ons aan het juiste adres. Met een complete BI tool voor jouw ERP en CRM systeem zorgen we ervoor dat jij heldere inzichten uit je data kunt halen. Zo kun je sturen op de toekomst en je bedrijf gericht verbeteren.

       Wat zijn de voordelen van iqbs BI voor Odoo?

       ✔ Diepgaande en betrouwbare visualisaties van jouw data
       ✔ Relatief korte implementatietijd en lage investering
       ✔ Koppelingen met andere software mogelijk
       ✔ Binnen een paar seconden inzicht in al je bedrijfsdata

       Hoe werkt Business Intelligence voor ERP?


       Verzamelen

       We verzamelen al je bedrijfsdata die uit verschillende bronnen kan komen.

       Modelleren

       We modelleren de bedrijfsdata voor je zodat het bruikbaar en gestructureerd is.

       Visualiseren

       Met de technologie van Microsoft Power BI visualiseren we jouw data tot dashboards.

       Distribueren

       In onze data omgeving kun je ERP rapportages delen met je collega's via diverse kanalen.

       Consumeren

       De eindgebruikers lezen de Power BI rapportages en krijgen snel duidelijke inzichten in het bedrijf.

       Wat is Business Intelligence?

       Business Intelligence staat voor inzicht brengen in grote hoeveelheden data, zodat je ervan kunt leren. Het is er voor iedereen die efficiënter wil analyseren en data om wil zetten in relevante inzichten. En dit allemaal in minder tijd en in een goed beveiligde omgeving. Het gaat inmiddels om belangrijke (en misschien gevoelige) bedrijfsdata. Met één druk op de knop brengt Business Intelligence voor Odoo weer nieuwe, relevante inzichten en professionele en veilige analyses.

       De voordelen van BI voor Odoo

       Met behulp van gecertificeerde connectoren en processen structureren we in topsnelheid data uit Odoo. Met behulp van Microsoft technologie zorgen we ervoor dat we altijd de meest innovatieve software kunnen gebruiken voor jouw ERP rapportages. Met BI voor Odoo:

               ✔ Ontsluit je naast Odoo-data, ook data uit andere bronnen
               ✔ Heb je volledige grip op rapportages binnen een platform
               ✔ Zet je data om in inzichtelijke en persoonlijke rapportages
               ✔ Visualiseer je jouw KPI's in visuele (live) dashboards
               ✔ Win je tijd dankzij direct beschikbare inzichten in je bedrijf

       Combineer databronnen

       Het is niet alleen mogelijk om uit jouw maatwerk Odoo-omgeving of verschillende versies van Odoo rapportages te ontwikkelen, maar we kunnen ook allerlei andere systemen integreren. Zo zijn bijvoorbeeld Excel, SharePoint, Google Analytics, Facebook en Sales Force CRM geen enkel probleem! We kunnen alle ERP, CRM en BI combineren met de data in jouw Odoo-omgeving.

       Altijd en overal toegang

       De datasets en rapporten in iqbs BI voor Odoo worden aangeboden in een webportal, waar gebruikers overal ter wereld op kunnen inloggen. Dit online portaal is zowel via desktop als mobiele devices vrij te gebruiken. De standaardoplossing van iqbs bevat per module een aantal voorbeeldrapporten waarmee je direct inzicht hebt in de prestaties van uw processen.

       erp|open is iqbs partner

       Als zusterbedrijf van iqbs werken wij intensief met elkaar samen. Met de expertise van onze Business Intelligence partner iqbs en onze ervaring met Odoo bundelen we onze krachten. Middels de praktische aanpak van onze BI en Odoo specialisten adviseren wij niet alleen, maar doen we ook actief mee! Onze experts steken graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een succes brengen.

       Kies voor erp|open

       De Odoo Gold Partner van Nederland

       Als officiële Odoo Gold Partner beschikt erp|open over de vereiste middelen en kennis om Odoo ERP te implementeren. Middels de praktische aanpak van onze Odoo specialisten doen we actief mee! We implementeren Odoo in heel Nederland.

       80+ succesvolle implementaties

       In Nederland steken onze Odoo experts graag de handen uit de mouwen om samen met jou een project tot een succes brengen. Naast implementaties hebben we ook veel migraties naar nieuwere versies van Odoo mogen verzorgen.

       Extra leren met Odoo Academy

       We helpen je niet alleen met implementatie en advies, we geven ook trainingen zodat jouw eindgebruikers de applicaties van je zakelijke ERP software optimaal kunnen inzetten. We hebben diverse trainingen om jullie te ondersteunen.

       Download het erp|open whitepaper: iqbs Business Intelligence voor Odoo

       Download nu onze whitepaper:
       Business Intelligence voor Odoo

       Voornaam
       Achternaam
       E-mail
       Bedrijfsnaam
       Telefoonnummer
       Label
       Nieuwsbrief
       ERP
       Whitepaper