Uitnodiging
Odoo Experience Afterparty

25 oktober 2018

Meld je aan voor de afterparty

Learn • Connect • Enjoy


Op 3, 4 en 5 oktober vond de Odoo Experience 2018 plaats. Met ruim 150 talks, workshops en trainingen over Odoo's laatste ontwikkelingen én Odoo 12, is dit het jaarlijkse event om alles te weten te komen over de flinke stappen die Odoo de afgelopen tijd heeft gezet. Als Odoo Gold Partner was erp|open uiteraard aanwezig en heeft alle belangrijke ontwikkelingen voor je verzameld.


erp|open doet verslag

Voor iedereen die niet bij de Odoo Experience aanwezig kon zijn maar wél nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen van Odoo en de primeur van Odoo 12 wil ervaren, organiseren wij op 25 oktober de Odoo Experience Afterparty. Een enerverende en interactieve middag waarin we terugblikken op de speerpunten uit de Odoo Experience 2018. Aan bod komt onder andere:

Odoo image and text block

De onthulling van Odoo 12

Alles over de nieuwste features en mogelijkheden

Odoo in 2019

Visie & Strategie voor het komende jaar

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Odoo 13 Roadmap

Wat kunnen we in de toekomst verwachten van Odoo en hoe is Odoo in te zetten voor jouw organisatie?

Aanmelden Odoo Afterparty

Alle kennis die we opdeden op de Experience delen we graag met je en nodigen je daarom graag uit om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de nieuwste versie van Odoo en alles wat daarbij hoort. Meld je aan voor de Odoo Experience Afterparty op 25 oktober 2018.

Meld je aan voor de afterparty
Odoo image and text block

Meer weten over Odoo? 
Download de gratis Odoo factsheet

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Label
ERP