Inkoop

Automatiseer je inkoop met Odoo

Met de Inkoop module van Odoo optimaliseert u de wisselwerking tussen verkoop en stock. Automatische aankoopregels op basis van onder meer stockstatus, logistieke mogelijkheden, verkoopbonnen en vermoedelijke productieorders. Bepaal voor elk product apart hoe de stock wordt aangevuld, afhankelijk van de productie en de levering strategie.

Prijslijsten & productbeschikbaarheid

Importeer prijslijsten en referenties van leveranciers voor doordachte aankopen op basis van promoties, aantallen en speciale voorwaarden. Volg productbeschikbaarheden op de voet en check uw bestelstatus. Het is zelfs mogelijk uw eigen prijzen te baseren op de prijzen van uw leveranciers.

Analyseer, voorspel en organiseer uw bestellingen

Ontvang nauwkeurige en flexibele statistieken over uw leveranciers: leveringsvertraging, prijsonderhandelingen, hoeveelheden enz. Integreer uw boekhoudkundige gegevens om altijd het beste rendement te behalen.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

 


Inventaris

Verkoop en voorraad zijn op elkaar afgestemd. Nooit meer voorraadproblemen dankzij de automatische bevoorrading.

 


Facturatie

Maak professionele facturen in een handomdraai. Na versturen zijn uw facturen direct verwerkt in uw boekhouding.

 


Boekhouding

Maak eenvoudig boekingen beheer alle financiële activiteiten op één plek.

Zij gingen u voor 

Formfutura is een gespecialiseerde webwinkel met een breed assortiment filament en 3D-printmaterialen. Uit eigen magazijn leveren zij razendsnel hoogwaardige 3D-printersupplies met de gewenste eigenschappen en kleur. Formfutura startte in 2012, toen de markt nog overzichtelijk en compact was. Al jarenlang is er sprake van groei in de 3D-printindustrie. Het is dan ook niet zo vreemd dat ook 3D printer onderdelen steeds gewildere objecten zijn en het aanbod zich uitbreidt. Vandaag de dag levert Formfutura zo’n 600 verschillende producten vanuit hun webshop.

Lees verder over Formfutura

 

"Integratie pur sang, één oplossing voor al onze bedrijfsactiviteiten incl. webshop."


Arnold Medenblik, directeur Formfutura