Blog

Blijf op de hoogte van het laatste Odoo nieuws

Wat is nieuw in Odoo 12?

Op 3, 4 en 5 oktober vond de Odoo Experience 2018 plaats. Met ruim 150 talks, workshops en trainingen over Odoo's laatste ontwikkelingen én Odoo 12, was dit hét event om alles te weten te komen over de flinke stappen die Odoo de afgelopen tijd heeft gezet. Als Odoo Gold Partner was erp|open uiteraard aanwezig en heeft alle belangrijke ontwikkelingen voor je verzameld.

Odoo 12

Eén van de belangrijke onderwerpen van de Odoo Experience was de nieuwe versie van Odoo, V12. Odoo versies volgen elkaar in een jaarlijks ritme in een rap tempo op. Odoo biedt ondersteuning voor de meest recente versie en de twee voorgaande versies. Nu Odoo V12 is uitgebracht, worden ook Odoo V11 en V10 nog ondersteund, Odoo V9 niet meer. In Odoo V12 zitten weer een groot aantal verbeteringen en nieuwe features.

Een kleine greep uit de vele nieuwe features en mogelijkheden van Odoo 12

  • Nieuwe dashboards om data nog beter te monitoren en te begrijpen.

  • Dankzij de nieuwe barcode app kunnen orderpickers nu nog sneller en efficiënter werken.

  • Beheer al je bestanden dankzij de nieuwe applicatie Odoo Documents. 

  • Multi-website support zorgt voor ondersteuning bij het beheren van meerdere websites binnen 1 Odoo installatie.

  • Report Designer zorgt ervoor dat je eenvoudig de lay-outs van offertes en facturen kunt aanpassen. 

  • Veel verbeteringen in Odoo-abonnementen: meer betalingsstromen, automatische automatische e-mails, automatische waarschuwingen, beoordelingen, historische snapshots en KPI's.

Odoo 12 Release Notes

Voor alle verbeteringen en nieuwe features bekijk de Odoo 12 Release Notes.

Odoo 12 uitproberen? 

Wij hebben een Odoo 12 demo omgeving voor je klaar staan. Je bekijkt deze demo omgeving direct, gratis en vrijblijvend. Je kunt zelf aan de slag met Odoo via onze online demo omgeving in de cloud. Dit is een omgeving waar Odoo reeds is geïnstalleerd en ingericht. Vul het formulier in om toegang te krijgen. Je ontvangt dan een e-mail met een link naar de online omgeving en de inloggegevens. Uiteraard verzorgen wij ook demo's op maat bij jou op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Maak nu gratis en vrijblijvend kennis met Odoo 12 

Ontvang de Odoo 12 demo direct per mail                                                                                        Demo Odoo 12