Blog

Blijf op de hoogte van het laatste Odoo nieuws

Verzilver nu 20% korting op nieuwe Odoo-licenties

In tijden van crisis zijn er steeds meer bedrijven die het lastiger hebben. Door nu door te pakken en automatisering toe te passen kun je een hoop tijd besparen en de handige tools van Odoo inzetten om de productiviteit toch op te schroeven. Met Odoo E-commerce realiseer je bijvoorbeeld snel een eenvoudige webshop, waarmee je snel je omzet kunt verhogen als onderneming door de crisis dicht is. We brengen je graag op de hoogte van de mogelijkheden in Odoo om ook op afstand je werk goed uit te kunnen voeren.

Om jullie een handje te helpen geven we nu 20% korting op alle nieuwe Odoo-licenties. Per nieuwe Odoo account die je aankoopt ontvang je 20% korting. Zo is het nog aantrekkelijker om de modulaire software van Odoo nu eindelijk aan te schaffen. Met de software van Odoo werk je in de cloud, kun je overal bij je apps en dus overal aan de slag. Ook thuis in deze moeilijke periode. Denk aan de modules boekhouding, verkoop, recruitment en e-learning. Deze zijn allemaal vanuit jouw huidige werkruimte te gebruiken.


Onze kortingsactie

 20% korting op de aanschaf van Odoo en Odoo.sh licenties:

  • De korting is geldig bij de aanschaf van een nieuw gebruikersaccount, dus niet bij renewal.

  • Deze korting is enkel via de Odoo Gold Partner erp|open af te nemen.

  • De korting per nieuwe gebruiker is in juni 2020 te verkrijgen.

  • Lees de complete actievoorwaarden hier.

Neem nu contact op om aan onze actie mee te doen 

En profiteer van deze 20% korting in juni 2020






Odoo

Met Odoo Online of Enterprise heb je een account in Odoo. Hierbij heb je per gebruiker toegang tot alle geactiveerde modules die voor jouw bedrijf nodig zijn. Je kunt kiezen voor de opties online (cloud) of on-premise.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Odoo.sh

Odoo.sh is een cloudplaftorm voor custom deployments en server management en wordt geleverd met een reeks afzonderlijke functies voor testers, ontwikkelaars. systeembeheerders en project-managers. Het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties wordt met Odoo.sh stukken eenvoudiger.