Blog

Blijf op de hoogte van het laatste Odoo nieuws

Op afstand werken met Odoo

De CEO van Odoo (Fabien Pinckaers) kreeg vorige week een openbaring nu in verband met het coronavirus mensen (die thuis kunnen werken) wordt gevraagd thuis te werken. In de organisatie is het nooit vanzelfsprekend geweest om thuis te werken, ondanks dat zij met Odoo overal ter wereld kunnen werken en een 100% papierloos bedrijf zijn. Hij was bang dat mensen het voor lief zouden nemen, maar niets is minder waar. De productiviteit en communicatie is zelfs verbeterd op sommige vlakken.

De hoofdkantoren van Odoo hebben dit nu zelf getest en het blijkt dat de productiviteit groter wordt als je verplicht thuis moet werken. Al onze medewerkers van erp|open werken momenteel ook vanuit huis. Als je met Odoo werkt kun je de modules die je gebruikt ook online openen, waar je dan ook bent. Handig!

Welke apps zijn handig als je thuis aan de slag gaat? Wij zetten een paar handige Odoo apps voor je op een rijtje die jouw bedrijf kunnen helpen meer productief te werken als je niet aanwezig bent op kantoor.


Handige apps dus om de productiviteit voor jouw bedrijf op te schroeven en allemaal online beschikbaar. Het is bekend dat de software van Odoo ook gekoppeld kan worden aan meer dan 20.000 andere apps. Doe hier je voordeel mee en combineer jouw favoriete bedrijfsapps met Odoo of kies een alternatieve Odoo app.

Werk jij ook efficiënter als je vanuit huis kan werken? 

Als je tijd over houdt nodigen we je uit voor onze gratis proefversie van Odoo. Nu heb je tijd om het rustig aan uit te testen voor jouw organisatie!