Blog

Blijf op de hoogte van het laatste Odoo nieuws

Event: Welke waarde voegt Odoo toe in jouw bedrijf?

Met de uitbreiding van Odoo in Odoo 13 zijn weer meer modules toegevoegd aan de software. Hiermee is Odoo een compleet pakket om jouw hele bedrijf in te organiseren! Voor elk bedrijfsproces biedt het platform een andere app, zodat alle afdelingen in de organisatie met hetzelfde systeem kunnen werken. Daarin is Odoo al uniek, maar dat is niet het enige. Odoo werkt vooral zeer intuïtief en is daardoor toegankelijk voor al jouw personeel. 

Odoo transformeert jouw bedrijf en helpt je met minder kosten een efficiënter bedrijf op te zetten. Benieuwd hoe we dit doen en of ons dit in jouw organisatie ook lukt? Ervaar het tijdens ons event!

Op 12 december vertelt Odoo je graag wat de mogelijkheden zijn van de software en leer je ons als implementatiepartner kennen. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk voor de juiste software en modules te kiezen – ook de juiste partner voor advies en implementatie kiezen kan een groot verschil maken in jouw proces. We nodigen daarom ook een ervaringsdeskundige uit om je mee te nemen in de praktijk.

Ben je er bij op 12 december in Utrecht? Deelname is gratis!

Maar klik snel - de plaatsen zijn beperkt.

Odoo afbeelding en tekstblok

Roadshow programma

18:15 - 18:30           Ontvangst

18:30 - 20:00        Presentatie

20:00 - 21:00        Netwerkborrel